gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Öss çalışmalarına başladım, geometri çözmek istiyorum, şöle kolay olmayan kaliteli bi geometri SORU BANKASI kitabı tavsiye eder misinizz_z?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 guvender in geometri soru bankasi guzeldi 1 sene once,bi dene :)[signature][hline]Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Kesinlike Birey A yı bitir B ye geç Byi yapabiliyorsan zaten geometri olayı bitmiştir senin için...[signature][hline]Blood never ends without the power of wisdom!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 İlk önce konu anlatımlı gitmen tavsiyem dir. Fem geometri benim çok işime yaramıştı[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Fem geometri Pi geometri fln çözdm ztn.. Birey düsünüyorum bende.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 güvender ve zirvenin geometrileri güzeldir. tümayında fena değildir ama über sorular oluyor tümayda insanın sinirlerini bozuyordu zamanında.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konu anlatımı için Fem Geometriyi öneririm. Mef geometri iyidir tam össlik kitap. Birey biraz zorlar adamı ama o da iyidir.[signature][hline]Kuzgun'dum ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Güvender den çok verim aldım ben[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 pi 'yi yaparsan zaten gerisi yalan en zoru bence piyasadaki bir pi dir birde fen bilimlerinni(aslında fen bilimleri o kadar zor değil) Fem de iyidir gerçi ilk testleri değilde konun son testlerini çözersen daha verim alırsın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 pi çözme o kadar abuk zorular gelebiliyoki şekiller bazen çok cinste olabiliyor başlangıç seviyesi için güvender geo sonra körfez geo ben başka çözmedim geoyuda genelde denemelerde fulllerdim össde öyle oldu bazı arkadaşlar fem geoyuda önerdi güzel soruları var edit:birey çözme kesinlikle gereksiz zaman kaybı... [Bu mesaj slayer__ tarafından 15 Temmuz 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 pi ve fem özellikle pi'nin sorularını yapabiliyosan geriye pek sorunun kalmamış demektir[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Körfez al derim...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 körfez in kitapları ii glb cidden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 körfezin geometrisi iyi mati iyidir heralde eksiksen kimyası benim pek hoşuma gitmedi konular dağınıktı ama bol örnekli olayı kapmada yararlı olabilir fizik soru bankası belkide piyasadaki en zor soru bankasıdır çözme öys zamanından kalma sorular var o zamandan beri düzenlememiş hocalar biyo soru bankası hoş diildi ama artık gerekli bilgi içeren sorular var sürekli kısa soru biliosan işaretle geç yeni sınav sistemine göre =) türkçeside çok güzel en iyi türkçe kitabı pi kolay fem orta körfez zor türkçede ha sosyal olarak sosyal bilgiler el kitabı var al baştan aşağı oku sosyal eksiğin kalmaz bunları nerden biliorum çünkü körfeze gittim bu kitapların çoğuna göz atmışımdır bi kısmınıda tamamen bitirmişimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ALLAHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM ALLAAAAAAAAAAAHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM O HARFLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER ALLAAHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 lol alexi ( +1 ayrıca)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Alexi_Septimus, 16 Temmuz 2005 04:17 tarihinde demiş ki: ALLAHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM ALLAAAAAAAAAAAHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM O HARFLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER ALLAAHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM nası ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sezzz87 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Başlangıç olarak Demirler Geometri Soru Bankası'na bakabilirsin. İçinde "saçma sapan" denilecek soru sayısı çok az, sorular ÖSS mantığına yakın. Geçen sene ben ve arkadaşlarımın çoğu bu kitapla başladık çalışmaya, çok memnun kaldık. Sınav yaklaştıkça göreceksin ki çoğu soru bankası kazandırdığı şeylerin iki katını sinir bozucu sorularıyla senden götürüyor. Demirler bu açıdan çok başarılı bir kitap bence. Ben geçen sene Demirler'i hemen hemen bitirmiştim, dershane de oldukça yükleniyordu zaten, onun dışında FDD çözdüm biraz, bence o da fena değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: sezzz87, 16 Temmuz 2005 16:08 tarihinde demiş ki: Başlangıç olarak Demirler Geometri Soru Bankası'na bakabilirsin. İçinde "saçma sapan" denilecek soru sayısı çok az, sorular ÖSS mantığına yakın. Geçen sene ben ve arkadaşlarımın çoğu bu kitapla başladık çalışmaya, çok memnun kaldık. Sınav yaklaştıkça göreceksin ki çoğu soru bankası kazandırdığı şeylerin iki katını sinir bozucu sorularıyla senden götürüyor. Demirler bu açıdan çok başarılı bir kitap bence. Ben geçen sene Demirler'i hemen hemen bitirmiştim, dershane de oldukça yükleniyordu zaten, onun dışında FDD çözdüm biraz, bence o da fena değildi. Demirler i ben de çözdm, bizim okulda ayı fuat diye bi hoca tavsiye etti aldm, ama ondan başka hangi hoca kitabı görse, iyi bi kitap değil bu dio..Özellikle Fem de.. Şimdide Maltepe Geometri Çözümlü Soru bankasını aldm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 birey iyidir hoştur da eğer geometrin belli bir seviyedeyse tercih ederim, ama güzel kitaptır yani :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 2005 öss icin konusuom hiçbi geo soru bankasına baslamadım ödevleri bile nadir yaptım dersanedeki bi soru yannıs okudugm icin yanlıs oldu, dierleri doğru yani uzun lafın kısası kolay gelirse yaparsın o kadar kasmayın 4-5 kitap bitirenler oldu gerek yok o kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: sezzz87, 16 Temmuz 2005 16:08 tarihinde demiş ki: sorular ÖSS mantığına yakın.yok artık öyle bi mantık. azına ettiler öss mantığının bu sene. soruları meb hazırlamıs olaya bak pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Baslıgı duzgun yazsan ederdik de neyse olan olmus artık. Akmar pasajına gidip bakın arastır bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 walla her kitap kendine göre kral hiçbiri yaramaz bence dersanenin verdiklerini çözersen yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Zambak Geo 1-2 ve Tümay Geo ikisi de kasar ve iyidir özellikle zambak[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar