Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ÖsS İÇin GEOmeTRi KİtaBı TaVSiyE EdeRmiSiNİz??

gokkkan

Öne çıkan mesajlar

güvender ve zirvenin geometrileri güzeldir. tümayında fena değildir ama über sorular oluyor tümayda insanın sinirlerini bozuyordu zamanında.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Sosyal ağlarda paylaş

pi çözme o kadar abuk zorular gelebiliyoki şekiller bazen çok cinste olabiliyor

başlangıç seviyesi için güvender geo
sonra körfez geo ben başka çözmedim geoyuda genelde denemelerde fulllerdim össde öyle oldu

bazı arkadaşlar fem geoyuda önerdi güzel soruları var

edit:birey çözme kesinlikle gereksiz zaman kaybı...

[Bu mesaj slayer__ tarafından 15 Temmuz 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

körfezin geometrisi iyi mati iyidir heralde eksiksen kimyası benim pek hoşuma gitmedi konular dağınıktı ama bol örnekli olayı kapmada yararlı olabilir fizik soru bankası belkide piyasadaki en zor soru bankasıdır çözme öys zamanından kalma sorular var o zamandan beri düzenlememiş hocalar biyo soru bankası hoş diildi ama artık gerekli bilgi içeren sorular var sürekli kısa soru biliosan işaretle geç yeni sınav sistemine göre =) türkçeside çok güzel en iyi türkçe kitabı pi kolay fem orta körfez zor türkçede ha sosyal olarak sosyal bilgiler el kitabı var al baştan aşağı oku sosyal eksiğin kalmaz

bunları nerden biliorum çünkü körfeze gittim bu kitapların çoğuna göz atmışımdır bi kısmınıda tamamen bitirmişimdir
Sosyal ağlarda paylaş

Başlangıç olarak Demirler Geometri Soru Bankası'na bakabilirsin. İçinde "saçma sapan" denilecek soru sayısı çok az, sorular ÖSS mantığına yakın. Geçen sene ben ve arkadaşlarımın çoğu bu kitapla başladık çalışmaya, çok memnun kaldık. Sınav yaklaştıkça göreceksin ki çoğu soru bankası kazandırdığı şeylerin iki katını sinir bozucu sorularıyla senden götürüyor. Demirler bu açıdan çok başarılı bir kitap bence.
Ben geçen sene Demirler'i hemen hemen bitirmiştim, dershane de oldukça yükleniyordu zaten, onun dışında FDD çözdüm biraz, bence o da fena değildi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sezzz87, 16 Temmuz 2005 16:08 tarihinde demiş ki:
Başlangıç olarak Demirler Geometri Soru Bankası'na bakabilirsin. İçinde "saçma sapan" denilecek soru sayısı çok az, sorular ÖSS mantığına yakın. Geçen sene ben ve arkadaşlarımın çoğu bu kitapla başladık çalışmaya, çok memnun kaldık. Sınav yaklaştıkça göreceksin ki çoğu soru bankası kazandırdığı şeylerin iki katını sinir bozucu sorularıyla senden götürüyor. Demirler bu açıdan çok başarılı bir kitap bence.
Ben geçen sene Demirler'i hemen hemen bitirmiştim, dershane de oldukça yükleniyordu zaten, onun dışında FDD çözdüm biraz, bence o da fena değildi.

Demirler i ben de çözdm, bizim okulda ayı fuat diye bi hoca tavsiye etti aldm, ama ondan başka hangi hoca kitabı görse, iyi bi kitap değil bu dio..Özellikle Fem de..
Şimdide Maltepe Geometri Çözümlü Soru bankasını aldm..
Sosyal ağlarda paylaş

2005 öss icin konusuom
hiçbi geo soru bankasına baslamadım
ödevleri bile nadir yaptım dersanedeki
bi soru yannıs okudugm icin yanlıs oldu, dierleri doğru

yani uzun lafın kısası kolay gelirse yaparsın
o kadar kasmayın 4-5 kitap bitirenler oldu gerek yok o kadar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...