Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mysql database birleştirme


othinn

Öne çıkan mesajlar

varolan iki adet forum database ini birleştirmek mümkün müdür?, aynı forumlar, aynı kategori ve konular, table table eklemek dışında bir araç gereç yoluyla birine ötekinin postlarını eklemek db yoluyla falan nası olur tam olarak? phpmyadmin genelde pek bir şey yapamıyor da.
bunun bir tutorial ı falan var mıdır?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dedigin anlasilmiyor ki ? Iki tane identical database mi bu ? Yoksa replication mu yapmak istiyorsun aslinda ? Ya da alakasiz iki forum veritabanini ( farkli yapida olan ), tek bir veritabaninda mi tutmak istiyorsun ? Yoksa senin iki ayni forumun var herseyi ayni olan ve bunlari tek veritabani, tek forum seklinde mi birlestirmek istiyorsun ?[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle anlatayım; bir x forumu vardı, fakat beleş hosting de idi, paralı adam gibi hosting-domain alındı, orada yeni bi phpbb forum kurulup db oraya aktarılmak istendi lakin ilk başta başarılı olunamayınca ayno tarzda forum sıfırdan başlandı, şimdi taşımayı becerdik ama bu sırada yeni forumda aldı başını gitti, yeni kullanıcılar, postlar falan.

şimdi yapmak istediğim, eski forumdaki db yi yenisine eklemek.

umarım anlatabildim derdimi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...