biko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 1 milyara kadar olan makineler arasında en iyisi hangisi?tavsiyelerinizi bekliyorum[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 benim sahip olduğum Sony P200 seçilebilir. YAhut Canon Sd-500 de ona rakip güzel bir makinedir. P200'de bulanık fotoğraf çekme ihtimali daha yüksektir ( düzgün tutulmuyorsa. Aslında Snapshot olması gereken bir makine ama alışınca çok az bulanık çekiyorsun.. 100 de 2 gibi ) Sd-500'de çok hassas lcd ekran var. Yani zorlarsanız ekranı bozabiliyormuşsunuz. Onu dışında p200'deki her şey + bulanık çekmeme özelliği var. P200 800 milyon. Yanına en az 512 mb'lık flash kart lazım. Eğer benim gibi düşünürsen 1 gb'lık alıp 1 milyara tamamlarsın hatta ayrıcı küçük boyuna asılan güzel çantasını da alırsın ( samsonite'lar süper :) ). Sony T7 tavsiye çok etmiyorum ama minnacık olsun süper olmasın ama iyi olsun dersen tercih edebilirsin ama p200 yeterince küçük zaten. T7 minnacık ve tutarken zorlanabilirsin büyük elliysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 evet yeterince büyük elliyim:)saol tavsiyen için[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 o kadar para verme git mis gibi kodak al 3.1 megapiksel, yeni aldım çok çok memnunum fiyatıda 289 milyon. o kadar pahalı makinaya gerek yok bence.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar