Noriendel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Eh.. :) Ben genelde swift potion yoksa swifter alırım ama ezik alırım valla kudretli alıcağımız sanmıyorum :)) Ama bende tpelrim swifteri her zamana yanıma çünkü bir ...'. yaramaz.. ps: ezik rougelardan bahsediyorum :) [Bu mesaj Noriendel tarafından 18 Temmuz 2005 08:17 tarihinde değiştirilmiştir]
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 czde pk partisi yapcaksan 57 üstü buffer gerisi full assasin olcak,e wariorlar la mage ler tek çok rahat kasıyo, bi anımı anlatayım, yedi assasin bi partiyi bastık hepimiz görünmez koşuyoduk buffer arkamızda adam lar bufferı gördü(Mage hepsi)üstüne novaları yağdırdılar,bizdede eslantta kafaya aldığım adamlar-bi tane 60 yok-en yükseği 56 ben yeni elli olmuş, neyse aynı anda magelere giriştik adamlar dumur tabi 5 tane mage yattı,kısacası pk parti assasinle olur çokmu uzattım ne?:):)
istemihan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mantık dahilinde ve stratejik bir yaklasım.[signature][hline]Clan : GOKTURKS Nick : Istemihan Server : Xigenon Level :61 (Paladin) Irk :El Morad
Öne çıkan mesajlar