colombus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Oncelıkle selam herkese Demin Hürriyette bı yazı okudumda daha dogrusu haber iki cok yakın cıft evli ve adamlar ortak ayrıca, biri digeri ile 3 yıldır eşlerinden gizli beraber oluyormus ayrıca aldatan adam şirketindeki asistanı ile de beraber mis ve bu yakın ciftlerden aldatan kadınında ucuz cocuguda var.Neyse efem bu beraber oldugu asistanı adam bırakıyor ilişkisine son veriyor.Tabi kadın aisitanda yediremiyor ve adamı takib ediyor ve adamın dost oldukları adamın karısı ile olan ilişkisini ogreniyor ve hemen kadının kocasına yani aldatan adamın en yakın arkadası bu ,haber veriyor.Tabi adam ogrenince ortaklıgı bıtırıyor ve esını tek celsede bosuyor.Yani insan is ortagı cok yakın bir dostuna kadında tabıkı cok yakın bır dostuna bunu nası yapar.Gaztede okudum acayıp asabım bozudu nasıl bı serefsızlık bu. Yazamadan edemedım bunla ılgılı muhakkak bı suru konu acılmıstır ama yazmasan ıcımde kalcak.:) Sızı bılmem ama ben Katil olurum heralde sız ne yapardınız??? [Bu mesaj colombus tarafından 15 Temmuz 2005 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 hayatta herşey olabilir şaşırmamak gerekir böyle şeylere biri aileme ve kardeşime zarar vermedikten sonra ve sağlık sorunu gibi de birşey yoksa herşeyin atlatabileceğine ve katil olmaya değmeyeceğine inanıyorum...[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 zaten onlar 3.5 yıllık evliymiş kadında 3 yıldır aldatıyormuş diye okudum ben sence böyle birine değer mi...?[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Dava açarım ve süründürürüm... Bütün medya kuruluşlarına da afişe ederim, rezil rüsva olana kadar elimden geleni yaparım(toplum içine çıkacak yüz bırakmam)...[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 [Bu mesaj Keyzar tarafından 15 Temmuz 2005 14:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 valla bu basit geliyor bana bi arkadaşım vardı kızın biri bunların çok yakın dostları vardı babalar yine ortak ayrıca oteki ailenin kızıda bizim okulda bi üst dönem ve benim arkadaşımın arkadaşıydı.neyse olayın bütün aşamalarını bilmiyorum ama aileler eşleri change yaptılar kızlar üvey kardeş oldu fln ilginç bi durum ortaya çıktı.benim arkadaş sapıttı kız kafayı kazıtmakla başladığı değişimi alkol sigara uyuşturucu ile devam etti ve hala devam ediyor[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
colombus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Katil olmaya degmez bencede ama ne bılıyım ya ınsanın onuru kırılır yedıremem ben kendıme yanı sureklı o aldatma dusuncesı ve esımın o adamla beraber oldugu dusuncesı sureklı aklımda olcak ve tekrar tekrar aklıma gelecek, benı cıldırtmaya yeter gıbıme gelıyor.Tabı bu benım karakterım belkıde cok eskı kafalıyım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ha bana basit geliyor dediysem yanlış anlaşılmasın başıma 1 kere geldi çok değer verdiğim bi kız değildi ama bana hakaret olarak algılayıp dövdüm.oha öküz falan diyebilirsiniz ama karım yaparsa öldürürüm herhalde.allah korusun ya düşüncesi bile kötü[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Evliliklerde aldatmanın altında yatan şey cinsel sorunlar çiftler cinsel olarak birbirlerini tatmin edemiyorlarsa aldatma olayı gerçekleşiyor zaten ne garip değil mi ? Buda direkman boşanma sebebi oluyor.Zaten ayrılıkların %50sinden fazlası bu tür sebeplerden dolayı yani cinsel tatminsizlik.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı [Bu mesaj kingpin tarafından 15 Temmuz 2005 15:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bişey anlayamadım çok karışık bir hikaye[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 öncelikle "ucuz" un "üçüz" olduğunu anlamak için iki saat harcadım. ikincisi hiçbişey katil olmaya değmez.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Keyzar, 15 Temmuz 2005 14:28 tarihinde demiş ki: Dava açarım ve süründürürüm... Bütün medya kuruluşlarına da afişe ederim, rezil rüsva olana kadar elimden geleni yaparım(toplum içine çıkacak yüz bırakmam)... [signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Katil olmak falan yanlış. tabi namus falan önemli şeyler ama onun yaptığı namusszluk yüzünden hayatımı karartamam. Tabi bunu şimdi böyle söylemek kolay. Allah kimseye yaşatmasın.[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ilişkimi keserim.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Kingpin e katılmamak elde değil.ARkadaşlar boşuna demiyorlar ten uyumu diye birşey var.SEn karşındakiyle ne kadar iyi anlaşırsan anlaş ten uyumun yoksa o ilişki veya evlilik uzun süreli olamaz.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beatlefan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yahu salaklığa bakar mısınız? adamın karısı var,arkadaşının karısıyla da birlikte oluyor,o da yetmiyor,asistanıyla da birlikte. biraz kassa harem kuracak. kadın da az değil,üçüz çocukları var,kocanın en yakın arkadaşıyla kırıştırıyor. öyle insanları sallandıracaksın taksim meydanında,bakalım bir daha yapabiliyorlar mı? ya şimdi biriyle evlendin diyelim ve o sana artık çekici gelmiyor,yeni heyecanlar arıyorsun,boşan kardeşim,git boşan sonra istediğin insanla ol. hep aynı geyik vardır ya,çocuklarımız vardı ayrılamadık. aksine çocuklar kendileri varken bile anne babalarının birbirlerine sadık olmamalarında yaralanırlar,boşanma bu kadar da yaralamaz,sanmıyorum. yazık çocuklara,anneleri hakkında ne düşünecekler kimbilir.kötü ve iğrenç bir olaymış.[signature][hline]And in the end, the love you take, is equal to the love you make... All you need is love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 şu döven insan çok garip doğrusu seninne hakkın varki dövmeye birini? aldattıysa daha ne kalıp vakit geçiriyorsun git ama dövmen o kadar tiksinç ki...[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
colombus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Valla dovme olayına karsıyım tabıkı kadına el kalkmaz bencede .Son okudugum haberde hurrıyette yıne aldatılan kadın adamı boşamamış.Valla kadında ıyı sabır varmış.Ama adam yuzsuz yanı nası bakabılıyor eşinin suratına nasıl ınsan içine cıkabiliyor valla helal bu kadar yuzsuz olunur... Ayrıca arkadaşlar anlatım tarzım bıraz karışık olmuş harf lerede cok dikkat ederek yazmadım kusura kalmayın. [Bu mesaj colombus tarafından 17 Temmuz 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 dövmek? şaka heralde[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: ozkolous, 15 Temmuz 2005 15:32 tarihinde demiş ki: ha bana basit geliyor dediysem yanlış anlaşılmasın başıma 1 kere geldi çok değer verdiğim bi kız değildi ama bana hakaret olarak algılayıp dövdüm.oha öküz falan diyebilirsiniz ama karım yaparsa öldürürüm herhalde.allah korusun ya düşüncesi bile kötü [signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 adam yapılacak şeyleri yapmış bence.ortaklığını bitirmek ve boşanmak.[signature][hline]la petite ezique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 "over the hills and far away" diyecem aşk yok ortada ne diyeyim. cocuklara yazık[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: colombus, 17 Temmuz 2005 15:01 tarihinde demiş ki: Ama adam yuzsuz yanı nası bakabılıyor eşinin suratına nasıl ınsan içine cıkabiliyor valla helal bu kadar yuzsuz olunur... [Bu mesaj colombus tarafından 17 Temmuz 2005 15:05 tarihinde değiştirilmiştir] o adam süper toplumumuz içinde, sırtını sıvazlayan dallamaların "olum 3 karıyı aynı anda götürdün haaaa? "sesleriyle orgazm olmuyorsa ne olayım. ama aynı şeyi kadın yapmış olsaydı kan çıkardı. "erkegin orospusuna çapkın derler, kadının çapkınına orospu..."[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 mix, en güzel yorumu yapmışın[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bak ben bu bölümü kaçırmışım. Jr. hangisiydi?[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yaa o kadının yerinde olmayı istemezdim.. Yada kız arkadaşımın böyle bir şey yaptığını , ne kdr atlatılması zor bi durum..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar