Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Filim alacaktimda ..

Valeron

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar yarın gidicem ve film alcam toptan alcam işte maximum 11 tane film alma şansım var DivX formatında alıcam filmleri.Şimdi 7 tane seçtim sizlerinde eklemek istediği kesin al dediği Başta Bilimkurgu ardından Gerilim,Korku tarzında film varsa cok makbule geçer.Böyle bana kesin izle dediğiniz filmler gerekli.Yaklaşık 1 saattir arama'dan vizyon bölümündeki film yorumları ve diğer sitelerdeki yorumlarla ilgileniyorum ama tam anlamıyla ikna olamadım.Benim Seçtiklerim;
Alien 1,2,3,4
Donnie Darko
eXistenZ
28 Days Later

Ayrıca The Omen'i izlemiş olanınız var mı bu film nasıldır.Gerçekten yorumlarınıza ihtiyacım var burdaki filmlerdende oynama yapabilirsiniz.Şimdiden teşekkürler[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Sosyal ağlarda paylaş

ged kesn izle dermisin dark city okudum ama pek etkilemedi beni[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 04 Ağustos 2004 14:49 tarihinde demiş ki:
Gerçekten hoş filmdir

Bugune kadar buraya başlığını açmamak ayıptır
Hele seyretmemek çok daha büyük ayıptır. Sokağa çıkılamayası bir durumdur.

Seyretmediyseniz seyredin, kendinizi elaleme daha fazla rezil rüsfa etmeyin; seyrettirin, seyretmem diyenleri sille tokat, eşek sudan gelene kadar dövün haketmişlerdir.

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 04 Ağustos 2004 14:51 tarihinde değiştirilmiştir]

valla ben bu yoruma katiliyorum :)
ama izleyip begenmeyenlerde olmus.
senaryosunu ve cekimlerini cok begenmistimfilmin,tabi herkeze hitap etmeyebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

hocam butterfly effect the forgotten tarzı bi çok bilimkurguyu severim böyle gelecekte gçeenlerde dahil yani cok severim[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü

edit:
@Dorsia;
Hocam Kesin al dermisin bu filmi ben bu filme imzamı atarım dermisin peki boşu boşuna para vermiyim :)

[Bu mesaj Valeron tarafından 17 Temmuz 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben eleştirmen aramadım medenice yorumlarını sordum medenice cevaplarını alıyorum gereksiz kirletme yapmayalım benim için bu topic önemli şu anda ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Sosyal ağlarda paylaş

Blade Runner ve Dark City'i gözü kapalı almak lazım yahu, oraya bilimkurgu yazıp da bu filmleri sorgulaman bile yersiz.

Ayrıca zamanıyla gsden zebaninin en güzel 10 bilimkurgu filmi listesi vardır:
1.blade runner
2.total recall
3.space odyysey
4.alien
5.twelve monkeys
6.contact
7.they live
8.videodrome
9.dark city
10.highlander

ayrıca terminatör 1-2, mars attacks, starship troopers ve strangedays de önerilmiştir. Ben de i, robot u ekleyeyim çok süper olmasa da güzeldir. Dark City'nin yönetmeni Proyas'ın filmidir.

5,6yı kesin izle falan, bilimkurgu aklıma geldikçe yazarım.

Ha solaris ve stalker hoştur ama gerçekten ağırdır bunlar.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...