Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Arkadaşlar yarın gidicem ve film alcam toptan alcam işte maximum 11 tane film alma şansım var DivX formatında alıcam filmleri.Şimdi 7 tane seçtim sizlerinde eklemek istediği kesin al dediği Başta Bilimkurgu ardından Gerilim,Korku tarzında film varsa cok makbule geçer.Böyle bana kesin izle dediğiniz filmler gerekli.Yaklaşık 1 saattir arama'dan vizyon bölümündeki film yorumları ve diğer sitelerdeki yorumlarla ilgileniyorum ama tam anlamıyla ikna olamadım.Benim Seçtiklerim; Alien 1,2,3,4 Donnie Darko eXistenZ 28 Days Later Ayrıca The Omen'i izlemiş olanınız var mı bu film nasıldır.Gerçekten yorumlarınıza ihtiyacım var burdaki filmlerdende oynama yapabilirsiniz.Şimdiden teşekkürler[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 dark city http://forum.paticik.com/view.php?id=83583 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ged kesn izle dermisin dark city okudum ama pek etkilemedi beni[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: ghaldszar, 04 Ağustos 2004 14:49 tarihinde demiş ki: Gerçekten hoş filmdir Bugune kadar buraya başlığını açmamak ayıptır Hele seyretmemek çok daha büyük ayıptır. Sokağa çıkılamayası bir durumdur. Seyretmediyseniz seyredin, kendinizi elaleme daha fazla rezil rüsfa etmeyin; seyrettirin, seyretmem diyenleri sille tokat, eşek sudan gelene kadar dövün haketmişlerdir. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 04 Ağustos 2004 14:51 tarihinde değiştirilmiştir] valla ben bu yoruma katiliyorum :) ama izleyip begenmeyenlerde olmus. senaryosunu ve cekimlerini cok begenmistimfilmin,tabi herkeze hitap etmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bilim kurgu istiyorsan ve izlemediysen blade runner tavsiye ederim[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hocam butterfly effect the forgotten tarzı bi çok bilimkurguyu severim böyle gelecekte gçeenlerde dahil yani cok severim[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! edit: @Dorsia; Hocam Kesin al dermisin bu filmi ben bu filme imzamı atarım dermisin peki boşu boşuna para vermiyim :) [Bu mesaj Valeron tarafından 17 Temmuz 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 donnie darko diyince benimde aklıma direk butterly effect geldi onu al.[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Blade Runner i film kulturu zengin kime sorsan bilir... 1982 filmidir ama yonetmen Ridley Scott, oyuncular Harrison Ford... romani da guzeldi,... film eski olabilir ama hakkini veriyor... A Space Odyssey 2001 i falan seviyorsan bunun da kacirma derim[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 oo aga doğru yerdesin burda milyon tane sinama eleştirmeni var muahah[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bunda gülcek ne var onu anlamadım nesi komik *[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ya ben eleştirmen aramadım medenice yorumlarını sordum medenice cevaplarını alıyorum gereksiz kirletme yapmayalım benim için bu topic önemli şu anda ..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 kusura bakma dostum yanlış anladın beni[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 up[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 izlemedim ama dr. strangelove çok güzelmiş. izlemediysen full metal jacket var. saving private ryan var[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 saw'u izlemediysen mutlaka al, hayatımın filmi.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Blade Runner ve Dark City'i gözü kapalı almak lazım yahu, oraya bilimkurgu yazıp da bu filmleri sorgulaman bile yersiz. Ayrıca zamanıyla gsden zebaninin en güzel 10 bilimkurgu filmi listesi vardır: 1.blade runner 2.total recall 3.space odyysey 4.alien 5.twelve monkeys 6.contact 7.they live 8.videodrome 9.dark city 10.highlander ayrıca terminatör 1-2, mars attacks, starship troopers ve strangedays de önerilmiştir. Ben de i, robot u ekleyeyim çok süper olmasa da güzeldir. Dark City'nin yönetmeni Proyas'ın filmidir. 5,6yı kesin izle falan, bilimkurgu aklıma geldikçe yazarım. Ha solaris ve stalker hoştur ama gerçekten ağırdır bunlar.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 boşuna para verme,bende arşiv var çekerim istersen[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar