SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 arkadaşlar bilgisayarıma bi tane trojan girmişti ben bunu temizledim ama şimdi internete girerken mesela paticiğin adresini yazıyorum www.paticik.com entera bastığımda bu değişip http://neynet.com/patick falan gibi bişey oluyo we karşıma paticikle ilgisi olmayan bi sayfa çıkıyo we launcheri açtığımda da resmin olması gereken yerde yine aynı sayfayı görüyorum bunun çözümünü söyleyebilirmisiniz? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 56 Clan= Recruits Server= Ares Irk= Karus
KomunistMilitaN Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 cwshredder programını arat indir temizle..[signature][hline]kkkkkkk, 09 Temmuz 2005 16:50 tarihinde demiş ki: ahh programları indiriorum herkesi hackliyecem,sizlere tavsiyem makinenize 3_4 tane antivirüs atın,oda belki kurtarır
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 CWSSHREDDER yada HiJackThis ( ki tavsiyem 2.cisidir ) googledan aratip indirebilirsin 160k lik bir yazilim onun ile tarat ve HCKU , BHO keyleri altinda anormal olan ( muhtemelen browserine yapisan adresi gosterenler ) isaretle ve temizle sorunun ortadan kalkacaktir.[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz
SnOw_MaGe Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 HiJackThis programını indirdim ve dediğin şeyleri yaptım şu an sorunum ortadan kalktı ilginiz için hepinize teşekkür ederim[signature][hline]Nick= SnOw_MaGe Level= 56 Clan= Recruits Server= Ares Irk= Karus
Öne çıkan mesajlar