Selmion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 arkadaşlar şimdi durum kötü yaw ben şaşırdım bugün eskiden tanıdıım bi kız 2 sene oldu görüşmeyeli tekrar gördüm dışarıda konuştuk flm msn werdi bana konuşuoruz msn den işte ben fark ettim ki aşığım napıcam ailelerimiz flm sık görüşüo daha dorusu anneler bilmiom ki napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 oha hemen asik mi oldun? 2 yildir gormedigin kiz herhalde 2 yildir dusunmuyordun da... bir anda gorunce asik mi oldun? bence bu ask degil... lutfen dedigimi yanlis anlama ama bir anlik hoslanma farkli asik olmak farkli[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Kız bostaysa bikaç kurnaz soruyla anla, karnım aç fln de benim de derse , hadi yemeğe gidelim fln yap, biraz da kendin kat yap bi iki cambazlık, kız hos olduğunu düşünüyosa bas güsel bi teklif.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Dorsia haklı burada, önce kendi düşüncelerinden emin olmaya çalış. Durup dururken şak diye olmaz ki be. Hoşlandım de, çok değişmiş eskiden böyle değildi artık başka gözle bakabilirim falan de ama neyse aşkın felsefik irdelemesine lüzum yok. Eh buradan sonra klişelere başvuracaksın ama kıza çabucak ondan o gözle hoşlandığını belli etsen iyi olur. Zaten yeterince vakit kaybetmişsin, şimdi tam yeniden birleşme anında artık gözüme farklı geliyorsun mesajını ver. Çekingensen sanal alemden ver, ha yok yüzüne açık açık söylerim dersen ortamı hazırla bi sinemaya götür; ondan sonra gel birşeyler yiyelim ama restoranı ben seçicem falan onu önceden ayarladığın romantik bir yere götürerek şaşırt. Tabi bu işleri şak diye yapma önce biraz ağzını yokla, birkaç arkadaşlık dışı hediye ve sözle, kızın düşüncelerine inmeye çalış. Baktın olumlu sinyeller alıyorsun. Tamamdır ikinci paragrafta dediğim gibi son hamle için deneme yapabilirsin.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sanal aleme basvurmamani tavsiye ederim... daha cok isi karmasik bir hale getiriyor yuz yuze konusmak en guzeli, tabi cesaretin varsa[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 öeh o zaman hep aklındamıydı yani 2 yıl boyunca? sacma geldi durum bi anda asıkta olmus olabilirsin tabi:P ne yapsam diyince soul yap diyesim geldi:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bence ne hissettiğinden emin ol önce.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 gİt sole hemen..:=) Bekleme hatasına dusmeyelım.....[signature][hline]MSN:[email protected] Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bende buraya soriim aynı adlı başka bir topic açacağıma. 3 hafta önce gecenin bir vakti eski sevgilim aramıştı(o beni terketmişti 1 sene önce). güya öyle aklına gelmişmişim. neyse 1 hafta filan mesajlaştk işte 2 haftaönce tatile gitti ve yeni döndü. fakat görüşelim filan diyen kızdan ses seda yok. bende inat yaptım aramıyorum. naapsam? bekliim mi? ben mi ariim?[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Valla caldır bı msj at eer sobetı kısa keserse bı daa arama ...[signature][hline]MSN:[email protected] Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sen önce davran diyosun yani? valla muhabbeti şimdiye kadar hiç kısa kesmedi? işte soru işaretleri bi bitse?????????[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Iste kısa keserse bu sefer arama dıyorum..Kesmezse demekkı bısıler var sana kontor harcıo :)...Her nese faakat tabı yaz askları da kıl bı durum kız gıder tatıle bı gelır ahanda benımkı der..Dıkkat edelım tabe..:)[signature][hline]MSN:[email protected] Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 eheheh... ok...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ohannesburg... çağrı attığım gibi çağrıya cevap geldi lol. ne hız bu :D?[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bi mesaj at bakalım napıomuş diye..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Guzzel ıste ısı pısır artık..:9[signature][hline]MSN:[email protected] Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 o da benim aramamı beklemiş 2 hafta boyunca. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 İşte ilişkilerdeki en komik ama bir yandan da en vurucu olay. Karşılıklı gurur yapmak. Sen istiyor isen karşı tarafı, ilk adımı atarak iyi etmişsin.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Harbi niye oluyo ki bu tripleşme.. Yok ben aramıyım sen ara yok sen ara bekliyorum felan yalan yani..İstiyosan ara kardeşim..[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 baba kız sana aşık değil bence boşver sana kız mı yok;[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik...[/b] [/b]çizim galerim[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar