Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Datron notebookumun ekranı rahmetli oldu üstüne düşen kitap demeti yüzünden. Sıvı hedeler falan karıştı, ilginç bir şey oldu. Bu notebookların ekran değişimi ne kadar tutar acaba? (garantisi bitik)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Allah rahmet eylesin diyorum. Baya saglam dusmus. garantin bitik ise baya tuzluya cıkacak bu iş sana dıs case ile ekran tamemen değişecek cunku tamiri yok gibi senin ekranın :([signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Tamirin imkansız olduğunu ilk görüşte fark ettim zaten :). Ufotek'i aradım model numarasını verdim, monitörün değişimi ne kadar diyorum adamlar (3 farklı eleman yönlendirdi hep) 1 hafta içinde olur diyor, masraf masraf dedim 10 kere adamlar söylemedi deli ettiler beni of of.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 18 Temmuz 2005 12:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 www.ufotek.com.tr burası LG ve DATRON'un distribütörü. sana yardımcı olabilirler heralde. lcd notebooktan pahalı olabiliyor, bilgine. notebook çöplük olabilir :( not: sen zaten ufotek yazmışsın, görmemişim.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] [Bu mesaj Faust tarafından 18 Temmuz 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar