JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Nedir bu ya sabahtan beri giremiyorum ellerim ağrıdı entera basmaktan.. iyice sıkıldım bu myko'dan sıkıntı geldi. giremeyen varmı hala ? sabahlıcam diye dükkanda kalmıştım ama bütün zamanım boşuna gitti şimdi miss gibi evde uyumak vardı :( [Bu mesaj JoNyBLaCk tarafından 18 Temmuz 2005 04:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 tmm jony sakin ol ya. Olabilir sonuçta bu da bi oyundur. Bağlantı sorunları yaşasak da myko'ya devammm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bir süre CZ de kastik 3-5 boss kestik millet dagildi reflective ben ve drac goblin kesip pt parasi cikarmaya calisiyoruz :/[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 grrrrrr server bakimi olacak zamana bak abysse girdim 3.cü wormdan abyss düstü aldim save dedim edemeden disconnect oldum .. 10 dk sonra acilacakmis umarim baglanma sorunu yasamam biraz para yapmak lazim :/[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ehieihi sen hep aç kal e mi. açlıktan nefesin koksun :P[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 abbsy'de güzel para kasılıyor yaw 10 dakikada baya abbsy topluyon... usko'da 1 saatte anca 2 abbsy topluyon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 aslında aoe bi mage ile manner kasmak lazım. valla net kafem olsa oturur deli gibi np kasarım ama nerde...[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bu arada black sana bi taktik: connecte bas entera bas. connecte bas entera bas. daa hızlı oluyo sanırsam. hiç sorun etme ya connect olurduysa diye. çünkü connect olacağında gerçek anlamda enter işlemiyo :)[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 bakalim abysste kasicam bu arada vendorlara bakmadim ama millette pek abyss alacak para yoktur .. kactan gidiyor ? bu gece yatmadan vendor acmaliyim biraz para kazanayim pot basarken 2 kere düsünmekten biktim .. yada goblin keserken hp mp rest icin :ezik: gecek bu günler kasamda gb leri görücem de o zamana kadar midem delincek :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 oh be sonunda girdim :D açılmış server hücumm dalınnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 direk ilk seferde girdim abysssssssssssssssssss[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bu oyun beni benden aldı iyice, gün de iki öğün ymk yiebiliyorum hatta günlük olayımı da yazıyım 10:00 - Yatış 18:00 - Kalkış 20:00 - Ymk Yiyiş ---------------- bilgisayara ruhu satış ---------------- 9:30 - Kahvaltı 10:00 - Yatış böyle tekrar ediyorum hergün tam kilo alıp 65 olmuştum yine düştüm 57lere. annem de ikide bir gelip olm başka oyun bilmiyon mu sen diyo lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thadeus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 benim günlük pilan do bole... :P 20:00 kalk borusu oter 20:30 yemk 21:00 - 10:00 Kafe - iş - pc - oyun falam filan - abur cubur 07:00 yemk 10:30 hadi bakalım eve 11:00 yatakta tv haber falan 13:00 yat borusu oter ... *zıbarır* Çekilir mi bu hayat yazın bole ama :P[signature][hline] World: Beramus Nick: Darkling Job: Priest Race: Karus lvl: 61+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar