tyran_tr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sizce hangisi daha iyi elinde dual +7 shardı olan assasinmi yoksa +7 mirage swordlu priest mi[signature][hline]diez 5x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Kişiye göre değişir. Ama dagger ability olayı çıktı mertlik bozuldu. Dolayısıyla bp diyeceğim.[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ama priestler swordu tam performasla kullanabilmesi için 62 level olması gerektıgını duymuştum bu doğrumu?[signature][hline]diez 5x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bp sadece Defansif Wariordan korkar. Eh onlarda CZ de pek gezmiyor. (bir kere denk geldim. Bütün parti zor aldık Chitin Shield vardı herifte) Her durumda BP derim ben.[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 judgement için o bildiğim kadarıyla. yani hiç lvl 62 bp charım olmadı.[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bp sword türü silah kullanabilm ek için LVL60 olmalı. Yoksa Penalty alıyor. O zamana kadar healer kasıp sornadan BP olabilirsin Stat-Skill sıfırlama ile[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bp ninde defans sorunu yokmu? cz de assasinlerle nasıl başedebileceksinki?[signature][hline]diez 5x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 war fakat bp nın + heal gıbı bı kendıne faydası da war ayrıca bazı attacker warrıorlarında defansı son derece ıyı olabılıyor yada kullandıkları sılah cok ıyı oluyo leg cuttıng attılar mı baslarda bıraz tedırgınlık yasıosun[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus (noobz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: tyran_tr, 18 Temmuz 2005 01:57 tarihinde demiş ki: bp ninde defans sorunu yokmu? cz de assasinlerle nasıl başedebileceksinki? Dagger D. armorları giydinmi adam seni öldürene kadar manyak edersin zaten. Sana bira zönceki konuları aramanı öneririm. Priest ile iligili fikirler falan vardı. Daha ayrıntılı bilgi alırsın hem.[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tyran_tr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ya forumda arama yaptırıyorum ama pekbişeye rastlayamadım bilginiz varsa link bırakabilirmisiniz [Bu mesaj tyran_tr tarafından 18 Temmuz 2005 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 İyi ki priest açmışım, şimdilik bp olamıyoruz tabi ama ilerde olucaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRibula Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 giy sword dfns olsun bitsindıcem de hiç denemedım nasıl olur bılmm yanı ama teoırıde assasın de sword dfns cektim bp den kormaz[signature][hline] ========>NvM<=============== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 eger assasinle oynamayı biliyosan assasin daha iyi ama bp ninde bi avantajı var eger itemleri saglamsa assasin kolay bişey yapamıyo şahsen ben kolay kolay bi bp ye dalmam :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JustGiveMeUrNp Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 falla bana assas daha ii gibi geliyo ben cz de assas görsem tırsıyom hep kaçıyom hemen ama bp ye dalıyom bp işi biliyosa kötü tabi ama adamlar hep malice torment fln atıyo halbuki bi parazit yapıştırsa bana öyle 1000 canla kalıyom hele bide o bp 62 se iş bitiyo ama defansımı kırınca pot fln basıyorum gate yapabiliryorum assas a gelince eğer combo yapmayı becerirsen bence assas dan iyisi yok bi yere koymuştum bana çekilen comboyu dur bi daha koyayım gör img320.imageshack.us/my.php?image=18ns.gif img320.imageshack.us/my.php?image=22be.gif bunlar 2 saniye içinde oldu adam aslında çok ezik spike la paper mage e 1100 koydu normalde 1600 fln vururlar burdaki assaslar eğer bu combo yapamasaydı onu sermiştim yere ama hem yanında novacı mage vardı hemde gördüün gibi combo yapıyodu canım 2 saniye içinde diplendi. Seçim senin assasta combo var bp de parasit (62 olman lazım %100 )[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp Server : Beramus Np : Boşverin :D Level : 6x Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12 Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar