sharky Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ben karsilasiyordum bu hata ile ama ne oldugunu seedemedim simdi.. O satirlari paste etsene buraya ? :)[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 #include #include #include #include typedef enum Bool{FALSE,TRUE} Boolean; typedef struct WORD word; word *wordlist=NULL; struct WORD { char words[100]; long occur; struct WORD *next; struct WORD *prev; }; void SortList() { word *list,*temp; long tempoccur; char tempword[100]; for(list=wordlist;list!=NULL;list=list->next) for(temp=list;temp!=NULL;temp=temp->next) { if(list->occur < temp->occur) { strcpy(tempword,list->words) ; strcpy(list->words,temp->words); strcpy(temp->words,tempword); tempoccur=list->occur; list->occur=temp->occur; temp->occur=tempoccur; [hline] senior.c:145:30: missing terminating " character senior.c:117:63: possible start of unterminated string literal[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ya basit bi bubble sort yapacam linked list içinde.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 abi tum kodu paste etsene suraya..[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 #include #include #include #include typedef enum Bool{FALSE,TRUE} Boolean; typedef struct WORD word; word *wordlist=NULL; struct WORD { char words[100]; long occur; struct WORD *next; struct WORD *prev; }; void SortList() { word *list,*temp; long tempoccur; char tempword[100]; for(list=wordlist;list!=NULL;list=list->next) for(temp=list;temp!=NULL;temp=temp->next) { if(list->occuroccur) { strcpy(tempword,list->words) ; strcpy(list->words,temp->words); strcpy(temp->words,tempword); tempoccur=list->occur; list->occur=temp->occur; temp->occur=tempoccur; } } } void DumbList(int p) { word *list; long i=0; FILE *output; if(p==0) { printf("nn"); for(list=wordlist;list!=NULL;list=list->next) printf("%s kelimesi %ld defan" ,list->words,list->occur); printf("geçmistir.n"); } else if(p==1) { system("rm out.txt"); output=open("out.txt",O_WRONLY); for(list=wordlist;list!=NULL;list=list->next) { fprintf(output,"%s kelimesi %ld defan" ,list->words,list->occur); i++; } printf("n# of distinct words %ld" ,i); } close(output); } int main() { char temp[100]={NULL}; FILE *dosya,*log; long i; word *templist=NULL,*dummy=NULL,*list; system("rm log.txt"); log=open("log.txt",O_WRONLY); if((dosya=open("words.txt",O_RDONLY))!=NULL) { fscanf(dosya, "%s" ,temp); wordlist=(word*)malloc(sizeof(word)); strcpy(wordlist->words,temp); wordlist->occur=1; wordlist->next=NULL; wordlist->prev=NULL; for(i=0;i<10000;i++) { fscanf(dosya, "%s" ,temp); if(temp[0]!='') { for(list=wordlist;list!=NULL;list=list->next) if((strcmp(temp,list->words))==0) templist=list; if(templist!=NULL) { templist->occur++; } else if(templist==NULL) { for(templist=wordlist;templist->next!=NULL;templist=templist->next); dummy=(word*)malloc(sizeof(word)); strcpy(dummy->words,temp); dummy->occur=1; dummy->next=NULL; dummy->prev=templist; templist->next=dummy; } } templist=NULL; if(i%100==0) { clrscr(); fprintf(log,"%.1f percent completedn" ,((float)i/10000)*100 ); } } fprintf(stderr,"Reading Completed.nNow Sorting" ,((float)i/50000)*100 ); SortList(); DumbList(1); } else printf("dosya açilamadi"); close(log); close(dosya); return 0; }[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. [Bu mesaj Ra_d tarafından 19 Aralık 2004 19:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 problem O_WRONLY ve O_RDONLY de.. gerci onlari degistirince de test.c: In function `DumbList': test.c:59: warning: assignment makes pointer from integer without a cast test.c: In function `main': test.c:73: warning: initialization makes integer from pointer without a cast test.c:78: warning: assignment makes pointer from integer without a cast test.c:80: warning: assignment makes pointer from integer without a cast /tmp/ccCdAp8A.o(.text+0x3dd): In function `main': : undefined reference to `clrscr' collect2: ld returned 1 exit status hatasi verdi[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 ya ben yanlış kodu yollmışım? neyse sen O_RDONLY'yi neyle değiştirdinki?[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 benim gönderdiğin codda clrscr falan var benim windos'da yazdığım kodun yar dönüştürülmüşü.dorusu şu: #include #include #include #include typedef enum Bool{FALSE,TRUE} Boolean; typedef struct WORD word; word *wordlist=NULL; struct WORD { char words[100]; long occur; struct WORD *next; struct WORD *prev; }; void SortList() { word *list,*temp; long tempoccur; char tempword[100]; for(list=wordlist;list!=NULL;list=list->next) for(temp=list;temp!=NULL;temp=temp->next){ if(list->occur < temp->occur){ strcpy(tempword,list->words) ; strcpy(list->words,temp->words); strcpy(temp->words,tempword); tempoccur=list->occur; list->occur=temp->occur; temp->occur=tempoccur; } } } void DumbList(int p) { word *list; long i=0; int output; if(p==0) { printf("nn"); for(list=wordlist;list!=NULL;list=list->next) printf("%s kelimesi %ld defan" ,list->words,list->occur); printf("geçmistir.n"); } else if(p==1) { system("rm out.txt"); output=open("out.txt" , O_CREATE); for(list=wordlist;list!=NULL;list=list->next) { fprintf(output,"%s kelimesi %ld defan" ,list->words,list->occur); i++; } printf("n# of distinct words %ld" ,i); } close(output); } int main() { char temp[100]={NULL}; int dosya,log; long i; word *templist=NULL,*dummy=NULL,*list; system("rm log.txt"); log=open("log.txt",O_WRONLY); if((dosya=open("words.txt",O_RDONLY))!=NULL) { fscanf(dosya, "%s" ,temp); wordlist=(word*)malloc(sizeof(word)); strcpy(wordlist->words,temp); wordlist->occur=1; wordlist->next=NULL; wordlist->prev=NULL; for(i=0;i<10000;i++) { fscanf(dosya, "%s" ,temp); if(temp[0]!='') { for(list=wordlist;list!=NULL;list=list->next) if((strcmp(temp,list->words))==0) templist=list; if(templist!=NULL) { templist->occur++; } else if(templist==NULL) { for(templist=wordlist;templist->next!=NULL;templist=templist->next); dummy=(word*)malloc(sizeof(word)); strcpy(dummy->words,temp); dummy->occur=1; dummy->next=NULL; dummy->prev=templist; templist->next=dummy; } } templist=NULL; if(i%100==0) { fprintf(log,"%.1f percent completedn" ,((float)i/10000)*100 ); } } fprintf(stderr,"Reading Completed.nNow Sorting" ,((float)i/50000)*100 ); SortList(); DumbList(1); } else printf("dosya açilamadi"); close(log); close(dosya); return 0; }[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 O_CREAT ve O_WRONLY yerine "w" O_RDONLY yerine "r"[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 fcntl.h 'ı include edince düzeldi.. mm dur sys/stat.h 'ı da include etmişim. da SIGSEGV verior :D[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 strace la inceliorum şu anda.[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 sharky tamam. ANSI C ye döndüm şu anda. ama başka bi sorunum var. programımı background'a atıyorum fakat ben çıkıncada process kill oluyor. ne anladım o zaman background processden.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 nohup ./program & ile denemeyi dene Normalde de ./program & ile çıkmaz.. Sadece output falan veriorsan, bazen saçmalayabilior.[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 nohup lada aynı sonuç ben şöyle bişi denedim. int main() { system("program_ismi &"); return 0; } böylece benim programı 1 numaralı process'in child'ı yapıyorum. ama ona rağmen yinede ben çıkınca kapanıyor.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. [Bu mesaj Ra_d tarafından 19 Aralık 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 dalga mı geçiorsun abi :) Çıkmaz. Çıksa şu anda radyo, kaillera falan nasıl çalışır paticikte :) Aynı şekilde çalışıyor.[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 abi peki ben exit yapıp tekrar girdiğimde bunları ps -la ile görmem gerekmezmi?[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 pardon -A option'ıyla[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 abi bu arada bişi daha sorayım. 510 UID 'li hayvanın %60 utilization'ı var.bunun kim olduğuna nasıl bakarım?[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 sonuncuyu öğrendim gerek kalmadı[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ps -aux veya -auxff gibi opsiyonlarla çok daha rahat görebilirsin neyin olup bittiğini :D Bu arada lsof uygulamasını biraz incelemeni öneririm, özellikle "lan bu kadar RAM i niye yiyor ?" gibi sorulara güzel cevaplar bulunabiliyor. ve elbetteki strace uygulaması :)[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) [Bu mesaj sharky tarafından 20 Aralık 2004 02:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 CD sorunu K3bxxx ile daha önce multi-season olarak kullandığım bir cd'nin üzerine bir şeyler ekledim. FAKAT windows'da cd'ye baktığımda sadece *daha önceki* dosyaları görüyor. CD boyutu ise eski+yeni şeklinde şimdi dosyalarımı nasıl kurtarabilirim ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 K3B nin Settings lerinde, ( tam burn etmeden önce ), bir sürü ayar var. Default olarak ayarlar biraz fazla kısıtlı.. Küçük harflere bile izin verimiyor.. Eğer o opsiyonları iyice düzenleyip, CD Formatından tutun da, hangi karakter koduna kadar kullanılacağını iyice ayarladıktan sonra, K3B ile yazdığınız tüm CD ler problemsiz heryerde çalışacaktır. Bu arada k3b şu ana kadar gördüğüm en rahat ve en iyi CD yazma programı.[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 +1 çok güzel 50-60 format destekliyor ama benim yaktığım cd'deki bilgiyi "tux" olmadan kurtarmam lazım nasıl yaparım ? bunu tool'u falan varmı windows/dos için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ya bisi daha sorucam simdi bizim okulun baglanabildigi ip denetimli kutuphaneler var. onlara okuldaki makinenin üzerinden ssh veya telnet atip okuldaki accounuma nasil indirebilirim. wget denedim olmadi.lynxde denedim olmadi. ahada adres bu. http://portal.acm.org/ft_gateway.cfm?id=75342&type=pdf yetis sharky yetis wastiee[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim. [Bu mesaj Ra_d tarafından 21 Aralık 2004 21:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Criminal : Benim bildiğim kadarı ile yok.. Bir Knoppix CD si ile çözebilirsin problemini ama :D Ra_d : man scp :) For ex: scp -C @:/path/to/remote/file /path/to/local/file hatta bir de ssh_copy_id ile direk kopyaladın mı, sana şifre bile sormadan, tıkır tıkır indirirsin ne indireceksen :) veya "mc" nin ssh desteğini kullanarak, babalar gibi browse edebilirsin abi :) Seçim senin. Tabii shell veriyorsa adamlar.. Öbür türlü Downloader for X falan gibi toollar kullanman lazım rahat bir download seçeneği için.. Yani web üzerinden session la secure edilmiş bir download seçeneği varsa demek istedim.. Ama scp rules, mc rules.[signature][hline]>Ever heard of .cshrc? That's a city in Bosnia. Right? -- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar