Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linux ta bunu nasıl yaparım ?

sharky

Öne çıkan mesajlar

ahauhauhaeu ..... çok karıştı......

gimp demek istemiştim ilk mesajda euıhae. kusura bakmayın, akşam akşam fecii batırdım =) deminde başka bi postta mnt/windows/c:/ fln yazıodum euhae[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Sosyal ağlarda paylaş

bende gaimi sevemedim amsni sevdim grafik olarak güzel olmasada aradığım özellikler var hep[signature][hline][/b]Msn adresim
Ultra-Mega Blogger
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Caglar35, 13 Temmuz 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
photoshop yerine en az onun kadar başarılı, "gaim" adlı programı kullanmanı tavsiye ederim. öğrendikten sonra, photoshoptan daha kullanışlı gelmeye başladı

gimp, the gnu image manipulation program olsa gerek[signature][hline]Da Site
Da Blog
BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bir sorum var... kde bana yavaş geldi.. sanki windowsta daha hızlıydı makine... sanırım bu biraz da görsellikle alakalı... ben napiim görselliği ddiyerek efektleri kapatabilirmiyim?

amsn de ki türkçe karakter sorunu bende de sürmekte.. nasıl düzeltilebilir..

(bu mesajım sakın win e geri döneceğim anlaşılmasın, bir daha ölsem win yüklemem makinama :) )[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

bende win yüklü ama boot falan etmiyorum anca işim çıkar photoshoptur flashtir falan onlar için dursun yinede

bu arada amsnde sakın ve sakın geçersiz bi simle profil açmayın.
"hh" "ss" falan diye düzelmez yoksa tüm özellikleriyle kullanamazsınız programı hep default ayarlar kalır ki defaultta bi messenger düşünemiyorum...[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu kde de ki o siir bozucu animated cursoru nasıl kaldırcam. hangi programa tıklasam aptal bi efektle beni sinir ediyo..... ezeriyo bozarıyo büzürüyo, boşu boşuna sistem yiyo yahu..[signature][hline]Trash_
www.daniska.org
(çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum)
Sosyal ağlarda paylaş

Genel olarak dağıtımların çoğunda KDE falan gibi şeyler i386 için ve çok da optimize etmeden compile edilmiştir, her yerde çalışabilin diye. Gentoo kullanıcıları "emerge" komutu ile kendi bilgisayarlarına göre baştan tüm sistemi compile edebilir, veya diğer dağıtım kullanıcıları en azından i686 için compile edilmiş bir KDE bulabilir veya düşük bir şans olsa da -O3 ile falan compile edilmiş bir KDE bulabilirsiniz. Ama zor bir ihtimal :D

Yavaş çalışmasının tabii onlarca sebebi de var. NVIDIA veya ATI kullanıcısı mısınız ? Ekran kartlarınızın driverlarını yüklediniz mi ?

Windows ile arasıra işi olanlar Vmware yükleyip bir pencerede Windows açabilir veya networktelerde Remote Desktop ile ( mesela krdc ile ) o makinaya bağlanarak işlerini halledebilirler.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly.
Sosyal ağlarda paylaş

sharkycim bişi sorucam
bu mldonkey durup duruken downloadımı pause'luyor.
resume diyorum 2 saat sonra tekrar pauselanmış oluyor.
böyle bir sorunla karşılaştın mı? çözümünü biliyo musun?
bütün downloadlarda yapmıyor bunu, bazılarında yapıyor..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...