hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 gaim messenger diilmi[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 evet... gaimden memnunum. amsn, kopete fln çok kırık, hiç beenmedim[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ahauhauhaeu ..... çok karıştı...... gimp demek istemiştim ilk mesajda euıhae. kusura bakmayın, akşam akşam fecii batırdım =) deminde başka bi postta mnt/windows/c:/ fln yazıodum euhae[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bende gaimi sevemedim amsni sevdim grafik olarak güzel olmasada aradığım özellikler var hep[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 amsn güzel görünüo ama... bende bi süre sonra çakılmaa başladı... fedoranın suçumu bilmiorum ama. gaim 6 aydır fln bi kere çakılmadı, ki ben günlerce online kalırım[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Caglar35, 13 Temmuz 2005 21:17 tarihinde demiş ki: photoshop yerine en az onun kadar başarılı, "gaim" adlı programı kullanmanı tavsiye ederim. öğrendikten sonra, photoshoptan daha kullanışlı gelmeye başladı gimp, the gnu image manipulation program olsa gerek[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 arkadaşlar bir sorum var... kde bana yavaş geldi.. sanki windowsta daha hızlıydı makine... sanırım bu biraz da görsellikle alakalı... ben napiim görselliği ddiyerek efektleri kapatabilirmiyim? amsn de ki türkçe karakter sorunu bende de sürmekte.. nasıl düzeltilebilir.. (bu mesajım sakın win e geri döneceğim anlaşılmasın, bir daha ölsem win yüklemem makinama :) )[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bende win yüklü ama boot falan etmiyorum anca işim çıkar photoshoptur flashtir falan onlar için dursun yinede bu arada amsnde sakın ve sakın geçersiz bi simle profil açmayın. "hh" "ss" falan diye düzelmez yoksa tüm özellikleriyle kullanamazsınız programı hep default ayarlar kalır ki defaultta bi messenger düşünemiyorum...[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben bu kde de ki o siir bozucu animated cursoru nasıl kaldırcam. hangi programa tıklasam aptal bi efektle beni sinir ediyo..... ezeriyo bozarıyo büzürüyo, boşu boşuna sistem yiyo yahu..[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Genel olarak dağıtımların çoğunda KDE falan gibi şeyler i386 için ve çok da optimize etmeden compile edilmiştir, her yerde çalışabilin diye. Gentoo kullanıcıları "emerge" komutu ile kendi bilgisayarlarına göre baştan tüm sistemi compile edebilir, veya diğer dağıtım kullanıcıları en azından i686 için compile edilmiş bir KDE bulabilir veya düşük bir şans olsa da -O3 ile falan compile edilmiş bir KDE bulabilirsiniz. Ama zor bir ihtimal :D Yavaş çalışmasının tabii onlarca sebebi de var. NVIDIA veya ATI kullanıcısı mısınız ? Ekran kartlarınızın driverlarını yüklediniz mi ? Windows ile arasıra işi olanlar Vmware yükleyip bir pencerede Windows açabilir veya networktelerde Remote Desktop ile ( mesela krdc ile ) o makinaya bağlanarak işlerini halledebilirler.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 vmware iyide paralı bu benim param yok (:-:)[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ekran kartım geforce2.. yani nvidia.... onun driverini falan yüklemedim... nerden olcak o iş?[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 www.nvidia.com ?[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ama sorunun pek de driverlerden kaynaklandığını sanmıyorum. programlar geç açılıyor...[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 sharkycim bişi sorucam bu mldonkey durup duruken downloadımı pause'luyor. resume diyorum 2 saat sonra tekrar pauselanmış oluyor. böyle bir sorunla karşılaştın mı? çözümünü biliyo musun? bütün downloadlarda yapmıyor bunu, bazılarında yapıyor..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 @trash: hdparm ile disk erişim hızını arttırmayı dene @martin: hiç karşılaşmadım. queue ettiği oluyor da pause ne alaka ?[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 sorun sanırım kde de... programa tıkladığımda programın yanında kum saati çıkıyor ve bekliyor baya.. ama gnome da denediğimde program hemen açılıyor..?[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trash_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 30dk geçtiği için editleyemiyorum. linux da win deki guitar pro gibi bir program var mı? emulatörle de çalıştıramadım.[signature][hline]Trash_ www.daniska.org (çok yakında daniska.messenger 'le bomba gibi geliyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 peki şimdi kde den gnome geçmek gibi bi şansımız varmı? yada multi gibi bişey login ekranında falan seçme şansımız varsa nasıl?[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 gdm xdm kdm vs zaten ılk acılısta ıstedıgınız envı secmenızı saglar. yok ole olmasın derseniz xinit startkde .. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar