Thunderbird Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 FC3-x86_64-disc4.iso x86_64 yada i386 ne anlama geliyor. x86_64 Fedora nın 64 bit versionu anlamına mı geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Intel 386 mimarisi ile uyumlu 64 bitlik işlemciler için uygun demek oluyor o :)[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 There was a problem with the command for this terminal: Text was empty (or contained only whitespace) gnome-terminal ı açınca böyle bir hata veriyor nasıl düzeltebilirim ?[signature][hline]Image is everything, so play with it. forvet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2005 command line appletini gnomun menusunun oldugu bar`a yukleyip orda gnome-terminal yazdigin zamanda mi ayni hata cikiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 evet nerden açmaya çalışırsam çalışayım aynı hatayı veriyor.şuan xterm i kullanıyorum ama gnome-terminalin hata vermesi canımı sıkıyor[signature][hline]Image is everything, so play with it. forvet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 linux'ta command line emule client'ı biliyo musunuz?Ben buldum ama sizin kullanıp tavsiye ettiğiniz bişi var mı?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 mldonkey[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 kurdum bi web arayüzüde çaktım üsütne.. fakat server listesi boş ve hiç bir server'a bağlanmamış gözüküyor. sevgili güzin abla bu durumda ne yapmalıyım[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 google da server.met i aramalisin ve mldonkey e bunu yuklemesini soylemelisin. Windows icin Sancho, Linux icin Kmldonkey i GUI olarak tavsiye ederim guzel cocuum. ( keywords : ?? ve ? )[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Pek nefis oldu sağolasın..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Sharky sharky kral şarki.. Ya ben server.met dosyasını yükledim ama bu makine kendi kendine serverlara bağlanıp kendi kendine de bağladıklarımdan disconnect oluyor. peki bu durumda ne yapmalıyım?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 updateserverlist gibi bir option var, onu disable edeceksin böylelikle serverlara bağlandığında yeni server çekmeyecek. En mantıklı çözüm, minimum user tanımlayabiliyorsun. Böylelikle sallıyorum 500k nın altında user içeren serverlara bağlanmıyor sistem.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: sharky, 15 Haziran 2005 21:02 tarihinde demiş ki: Intel 386 mimarisi ile uyumlu 64 bitlik işlemciler için uygun demek oluyor o :) malase x86_64, tam olarak gereiye i386 uyumlulugu saglamaz bundandırki cekirdek kaynagına x86_64 kodu eklenmistir. i386 hepımız normalde evde ofiste kullandıgı pclerdir. 64bit ise bildiginiz gibi birkac yuz dolar cpuya birkac yuz dolarda sırf motherboard bayldıgınız mimaridir..[signature][hline]Da Site Da Blog BoneSoul - Undead Mage - Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 FC3... Quick time ı yüklemek için official sitesine girdiğimde bana sadece iki seçenek sunuyor. windows ve Mac OS... yum'da yok, yada yanlış bir isimle arıyorum. biraz googleladım ama linux için indirilecek hiçbir link bulamadım. Mac için olanımı indirmeliyim?[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 oynattıgın player nedir ? ona göre codec yğklemen gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 kplayer (mplayer)[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 http://www.mplayerhq.hu/homepage/design7/dload.html abi burdan win32 codeclerini download ediceksin, deb paketlerini kurabiliyorsan daha kolay alternatif yollarıda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 evet sonunda linuxtan girebildim en noob halimleyim valla firefox bile kurdum :D bakalım reset atınca nolcak halimiz.. hakkaten garip bi duygu yau ama şuan dandik bi sürüm knoppix livecd 3.3 bunu hddden nası boot ederim.. hd oluşturdum ama gerisini yapmadım..[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bide şey oldu şimdi hani ss alırsınız hpeg kalitesini düşürürsünüz ya firefoxta aynen öle duruyo ama üstteki soru daha önemli bunu tekrardan sonra sorarım :)[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 knoppix diske kurulur mu bilmiyorum, %90 kurulum cd si vardir bir yerlerde. Onu indirip talimatlara devam etmen yeterli, knoppix super user friendly hatirladigim kadariyla. jpeg olayini zerre kadar anlamadim. Gel gelelim Firefox, QT ortaminda biraz sacmalayabiliyor ( yani KDE ile beraber kullaniyorsaniz ). Gnome ile problemsiz.[signature][hline]Those who don't understand Linux are doomed to reinvent it, poorly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 knoppix livecd sanırım sadece yanılıyo olabilirim.. jpeg olayı önemli dğeil problem dğeil zatende kde kullanıyo arada firefox falan kendi kendine kapandığı oluyor. knoppix başlangıç için iyi midir?? bide eski versiyon olduğu için wine ın falan xp desteği yok. hata veriyor.. bi yerlerde okumuştum.. cdyi image olarak alırsak iso formatıyla boot konsolda bootfrom=/dev/hdb1/ şeklinde hdd den çalıştırıabiliyomuş deneyemedim henüz.. bişeyler daha sorayım bu livecd olduğu için bi önceki bootta yazdığım komutları hatırlamıyor doğal olarak bunun cd de autoexec.bat benzeri bi dosya var mıdır? her açılışta knoppix lang=tr vsync=60 falan yazmak kasıyor adamı... napim windowstan linuxa geçince aptal gibi oldum. elime yeni fare almış gibi oldum hakkaten ya.. wine yüzünden amsn falanda kuramadım of of yarın sabah bakarım bunlara artık geç oldu..[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu arada photoshop falan çalıştırma şansımız varmı win32 için olanından yoksa bununda linux için olanını mı çekecez??[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ehe aferin bana kurdum knoppixi biraz rtfm oldu gelçi :) neyse kurdum bakalım şimdi abuk subuk şeyler deniyim ben[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 amsn falanda kurdum iyi gidiyor yalnız tl/tck mı öle bişi kullanıyo msn ve tr karakterleri desteklemiyor yrdımm..[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 photoshop yerine en az onun kadar başarılı, "gaim" adlı programı kullanmanı tavsiye ederim. öğrendikten sonra, photoshoptan daha kullanışlı gelmeye başladı[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar