go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: go2hell, 10 Temmuz 2005 21:23 tarihinde demiş ki: Tutankhamen Dizinden kaptıgı bir enfeksiyon sonucu öldü. Bu enfeksiyon nasıl olmus. Dizinden aldıgı bir darbe ile kemik kırılmış. Kanamalı bi şekilde. Kan icerde iltihaba donusmus. Bu iltihap dizin kemik deformasyonu gercekleştirerek iltihapla beraber 4 gun icinde kangren olup zehirlenerek hayata veda etmiş. ( Nasıl ogrendiler dizini falan dereniz yeni gelistirilen scan sonucunda bulgulara bakarak ogrenildi) Simdi gelelim su küf olayina. Mezarında küfler toxin gorevi goruyor. Bu toxin insanı 2 yada 3 hafta icinde bagısıklık gücünü 0 larak olduruyor. Ama mezarı acan adamlar . Normal acılıstan 3 ay önce mezarı acıyorlar. Ve mezarın resmi acılısından 1 ay sonra oluyorlar. Yani burda toplam 4 aylık bir süre var. Adamların neden öldüğü bilinmiyor. Ama tutankhamen nin dizinden aldıgı bir yara sonucu enfekte olarak öldüğü biliniyor. Ölümünden tam 3000 yıl sonra... [signature][hline]go2hell
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 bende nerde okudum nerde seyrettım ama daha cok cınayetden suphelenıyorlardı yakınındakı ınsanlar hırs dan oldurmusler sanırım bende tam bılmıyorum[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 mısır cok esrarengiz zaten. Nasıl yaşamışlar. Nası olmüşler çözmek cok zor[signature][hline]go2hell
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Ben kadın dırdırından öldüğünü duymuştum. Ama gerçekmi değilmi orasını bilemem...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu.
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 3 msg yukarıda gercekler :)[signature][hline]go2hell
go2hell Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 mısırlıların olumu hepsi esrarengiz valla[signature][hline]Nightwish Power go2hell
Öne çıkan mesajlar