Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tutankhamen

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
go2hell, 10 Temmuz 2005 21:23 tarihinde demiş ki:
Tutankhamen

Dizinden kaptıgı bir enfeksiyon sonucu öldü. Bu enfeksiyon nasıl olmus. Dizinden aldıgı bir darbe ile kemik kırılmış. Kanamalı bi şekilde. Kan icerde iltihaba donusmus. Bu iltihap dizin kemik deformasyonu gercekleştirerek iltihapla beraber 4 gun icinde kangren olup zehirlenerek hayata veda etmiş.

( Nasıl ogrendiler dizini falan dereniz yeni gelistirilen scan sonucunda bulgulara bakarak ogrenildi)

Simdi gelelim su küf olayina. Mezarında küfler toxin gorevi goruyor. Bu toxin insanı 2 yada 3 hafta icinde bagısıklık gücünü 0 larak olduruyor.
Ama mezarı acan adamlar . Normal acılıstan 3 ay önce mezarı acıyorlar. Ve mezarın resmi acılısından 1 ay sonra oluyorlar. Yani burda toplam 4 aylık bir süre var. Adamların neden öldüğü bilinmiyor. Ama tutankhamen nin dizinden aldıgı bir yara sonucu enfekte olarak öldüğü biliniyor. Ölümünden tam 3000 yıl sonra...
[signature][hline]go2hell
Mesaj tarihi:
bende nerde okudum nerde seyrettım ama daha cok cınayetden suphelenıyorlardı yakınındakı ınsanlar hırs dan oldurmusler sanırım bende tam bılmıyorum[signature][hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Mesaj tarihi:
Ben kadın dırdırından öldüğünü duymuştum. Ama gerçekmi değilmi orasını bilemem...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
  • Yeni Oluştur...