BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 arama yaptım ama soruna çare bulamadım. arkadaşımla yükledik bugün v1.07 yüklü ikimizdede gerekli portları açtım tcp ip ve ipx kurulu ama bağlanamıyo, ne yapabilirim?[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! ((eski rockncoke))
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 tmm hallettim , modemin firewallu açıkmış :p[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! ((eski rockncoke))
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 allah belanı vermeye e mi rock :P[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
batuhan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Ya hangi portlarini actigini bi zahmet yazarsan cok iyi olur arama yaptim okadar up olsun bukonuya buda.
Öne çıkan mesajlar