Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ninja kaplumbağaları dizginlemeliyim :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu tosbağa kılıklı kaplumbağalarım önüne gelen her kaptan firar ediyor . eski kaptan kaçyıolardı gittim onu değiştirdim. yenisindende bir çırpıda kaçıyolar . hergün 1 metre yükseklikten merme atlıyolar . sonra atlayıp dolaşıp uyuyorlar :) . kaçmalaları için ne önerirsiniz ?
üzerine demir parmaklıllar koydum bir sefer . yine ninjalar tutunup, demir üzerinde denge kurarak yürümüşler . cammı koymalıyım ?[signature][hline]http://www.sanalcafe.net
Mesaj tarihi:
üstünü camla kapamak iyi bir fikir olabilir yada daha yüksek bir akvaryum filan hı?[signature][hline]Üşüyorum...
Aslında üşümüyorum serinliyorum.
Mesaj tarihi:
zaten kaplarını yükseltmiştim . akvaryum işime yaramaz çünkü acaip derecede pislik çıkartıyorlar :) birde hastalıklarından doalyı sularında devamlı ilaç bulunduruyorum suları sık sık değişiyo . akvaryum işimi görmez heralde . cam fikri mantıklı . üzerine delikler açarsak hava transferide olur . hmm[signature][hline]http://www.sanalcafe.net
Mesaj tarihi:
valla maniton seninkiler asmıs ya olayı.tel koyunca benimkisi mudahale etmeyi bırakmıstı.

neyse bence su sineklik telleri olurya,camlara gerilir hani.onlardan al.ama once bir cerceveye cak.sonrada yuvalarının ustune koyarsın.daha kullanıslı olur kanımca...[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Mesaj tarihi:
hayvanlar kahvaltida ne yiyor?
bence sularini degistir
yada icme suyu koy kacmazlar belki[signature][hline]Amd Athlon 64 3000(939) @ 2450mhz = MSI K8N Diamond = 1024 MB 500 Mhz Ram @ 4.2.2.2 = 2 SLI 6600 GT = Coolermaster Stacker = Coolermaster Aquagate = Tagan 480 Watt Power supply = Sata Raid 0 with 160 GB 7200.7
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
yem yiyor olsalar gerek urza :)
bence üzerine tül veya sineklik gibi birşeyle kaparsan çıkmazlar. akvaryum istemiyorsan değişik bir çözüm olabilir. aman yüksek bir yerde olmasın, yere düşüp ölebilirler...[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
artık bu tosbağalara bişey olmuyacakları inancındayım :D
(defalarca 1 metreden atlama rekoru)
zaten içme suyundan kaçıyolar :D

sineklik iyi fikir . güneşlenirken naparız onu bilmem. zaten genelde güneşlenme esnasında kaçıyolar :D[signature][hline]http://www.sanalcafe.net
Mesaj tarihi:
daha bol bi tel koy arasından kaçamayacakları gibi bide dha alçak yerde dursunlar zarar görebilirler( gerçi benimkiler 5.kattan atlamışlardı bi tanesinin kabuğu kırıldı ama ölmedi diğerinde bişie yoktu)[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki:
Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim...

kanberdim bi zamanlar
Mesaj tarihi:
said:
ManitoN, 15 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
artık bu tosbağalara bişey olmuyacakları inancındayım :D
(defalarca 1 metreden atlama rekoru)
zaten içme suyundan kaçıyolar :D

sineklik iyi fikir . güneşlenirken naparız onu bilmem. zaten genelde güneşlenme esnasında kaçıyolar :D
ya direk gunese koyma ondan cok rahatsız oluolar.ben yuvanın yarısını guneste yarısını golgede kalacak sekilde ayarlıyorum.bayılmasına yakın golgeye kacabilio.

direk gunese koyma cok yazık uv onlara da zarar verio.kıyma kaplumlarına[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Mesaj tarihi:
said:
DynamicK, 17 Temmuz 2005 10:02 tarihinde demiş ki:
kaçmak yasaktır tabelası as
pizza resmi koy kabın içine
1 metre nası zıplar bi kaplumbağa
bariz ninja bunlar
valla zıplıolar ya.ninja cesareeti var bunlarda.kac kez nerden dustu sayamaz oldum artık[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
  • Yeni Oluştur...