Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bu virus'ü hangi virus programı siler ? Oyunları çalıştıramıyorum bu virus yüzünden. yardımcı olursanız sevinirim.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 www.bitdefender.com a gir, orda sırf bu virüsü temizliyck ufacık bisey war, bi listesi war.olmassa ÖZELİME GEL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 :tup: yardım edecek varmı acaba ?[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Siliyormuş pek güzel öyle diyorlar.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 teşekkür ettim.arkadaşa verdim link'i denesin bakalım.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Virüs arkadaştamı yoksa sende mi? Oyunları açamıyorum demişsin. Arkadaşındaysa bile, getir üye yaptır buraya xD[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Arkadaşımda : )[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar