Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yaa, bırakın. Salak gazetecelerin gazabına gelmişler. Fake maille cjb.net hackleyip televizyona çıkan Tamer Şahinler gibi tipler işte. Bir avuç gerzek.[signature][hline]Faust ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] eu quero amar... eu quero um amor =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: trapt, 16 Temmuz 2005 22:48 tarihinde demiş ki: Helal olsun..darısı bütün kürt sitelerinin başına Bu ne ya? Forum ırkçılara kaldı gibi gözüküyor.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Seregwethrin, 17 Temmuz 2005 18:57 tarihinde demiş ki: http://www.ayyildiz.ekibi.com/ Şimdi orada röportaj yapılan gurubun sitesine bakınız. 1) Alan adı bedava bir alanadı 2) Alan 100webspace.com üzerinden alınan 100mblik bedava bir alan 3) Sitenin girişindeki o yazıda nedir? Bence bu adamların sitesi hacklenmiş :-) 4) Ben bunların adını hiç duymadım Hürriyet ile röportaj yapabilecek kadar ve meclise gidebilecek kadar ünlümüdürler? 1- Grubun gercek sitesi www.ayyildiz.org dur. 2- kendi sunucularındadır. 3- söze bile gerek yok 4- takipci olmadıgın belli suanda www.zone-h.org da liste çekiyorlar.[signature][hline]Günlük Münlük Chaos Web Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Tcpip, 18 Temmuz 2005 01:17 tarihinde demiş ki: said: Seregwethrin, 17 Temmuz 2005 18:57 tarihinde demiş ki: http://www.ayyildiz.ekibi.com/ Şimdi orada röportaj yapılan gurubun sitesine bakınız. 1) Alan adı bedava bir alanadı 2) Alan 100webspace.com üzerinden alınan 100mblik bedava bir alan 3) Sitenin girişindeki o yazıda nedir? Bence bu adamların sitesi hacklenmiş :-) 4) Ben bunların adını hiç duymadım Hürriyet ile röportaj yapabilecek kadar ve meclise gidebilecek kadar ünlümüdürler? 1- Grubun gercek sitesi www.ayyildiz.org dur. 2- kendi sunucularındadır. 3- söze bile gerek yok 4- takipci olmadıgın belli suanda www.zone-h.org da liste çekiyorlar. Yinede siteleri kapalı sonuçta :). Her neyse gerçekten dedikleri gibi çalışıyolarsa bende arkalarındayım...[signature][hline][ www.wow-turk.com | doruan.com | POP-TR | mail to me ] Adamın biri demiş ki: Ahmet topu at cümlesinde Ahmet insanmı¿ İsmi neden ahmet¿ bide neden topu atıyo¿ O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar