Bert Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 beyler DEIMOS serverına bağlanamıyorum siz girebiliyomusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 server failed...[signature][hline]nik: stardust kılan: n00bz lvl:3x class:aoe yi özleyen peypır meyç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 thorin simdiye 20 olmustum :) sansızlık iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnDrOmEdA__ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ne tesadüf[signature][hline]bunu yazan tosun expniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bu konu hakkında biligisi olan varmı bende giremiyorum oyuna bu sabaha kadar hiç bir sorun yoktu en fazla 5 sm bekliyodu sonra giriyodu şimdi hiç tık yok :)[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Nick = Worth Server = Diemos Level = 25 Class = Karus Clan = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 saat şuan gece 01:00 hala giremiyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Worth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 aynen :) kasmaya devam[signature][hline] [NOS]RedHotRyder Nick = Worth Server = Diemos Level = 25 Class = Karus Clan = - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 abi ben pes ediyorum, saat3e kadar denemiycem, singles diye bi oyun vardı bulursam onu çekecem internetten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sabir ben hirs yaptim 10 dk icinde girdim .. connecting yazdiginda beklemeyin alttaki connect tusuna basin yesil olunca bekleyin kahverengiye donerse tekrar .. deneye deneye gireceksiniz ben az once 2 dk icinde girdim oyundayim ve server bombos tam bize ideal .. boss icin[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:4x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Canı sıkılan mount&blade oyununu oynasın. Bilgisayar oyunları bölümünden ilgili linki bulabilirsiniz. Bu arada ben bu mendili icad edenin ... (Erkin Baba'dan alıntılar)[signature][hline]DraculaVigorous, 11 Temmuz 2005 00:25 tarihinde cyper açıldı forumunda demiş ki: boşverin usko'yu bence de. usko öldü. devir orcların devri. devir myko devri - Biraz LoR den alıntı oldu ama olsun. :) Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar