Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ben 7-8 senedir gitar çalıyorum , 18 yaşındayım lead veya ritim çalabilirim.. Günde 5-6 saat çalıyorum en az ekipmanım da iyi olduğu için zevkle sürekli çalışıyorum alttan müziği verip üstüne çalıyorum . Arkadaşım da bir o kadar süredir bateri çalıyor 19 yaşında .. Benim için tarz problem değil ama daha çok bir bar grubu oluşumu içerisinde yer almak istediğimden rock , alternative birazda metal olsun istiyorum. örnek şarkılar vermek gerekecek olursa AC/DC : Thunderstruck AC/DC : Back In Black Deep Purple : Smoke on the water Metallica : Sanitarium Anathema : Deep The Darkness : I Believe in a thing called love Nirvana : Smells Like Teen Spirit Pentagram : Gündüz Gece Dream Theater : Pull Me Under Ayrıca şu şarkıları da çalmayı çok severim : Megadeth : Tornado Of Souls Megadeth : Symphony Of Destruction Megadeth : Duke Nukem Theme Black Sabbath : Paranoid Judas Priest : Breaking the law Öyle tek riffli , barlarda çalınan dandik şarkılardan hiç haz etmem .. Şarkı dediğin çalarken zorlamalı veya zevk vermeli .. Bu tür bir projede yer almak isteyen basscı , vokal bir gitar daha varsa benimle iletişime geçebilirler. Veya bu tür bir oluşum olup bizim gibi iki elemana ihtiyacı olan bir grup varsa onlarda bizimle iletişime geçebilir... iletişim için msn : [email protected] tel : 0535 633 73 07 Deniz Sayman[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 öğretirsen ne den olmasın[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 he ayrıca bu topici arada bir uplayacam herkesin haberi olsun mesela şimdi ama yatıcam o yüzden hehe[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar