Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Arkadaşlar bir sayfa benim giriş sayfası olmuş ve değiştirilemiyordu. bu sorunu hallettim ama bu sefer de şöyle bişey oldu. örneğin www.paticik.com yazıyorum adres çubuğunda www.xxxxxxxx.com/www.paticik.com olarak gözüküyor ve xxxxxxxxx.com u açıyor. Bi türlü çözemedim yok mu bunun çaresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 spybot search and destroy u cekiyorsun ve immunize ettikten sonra, updatelerini yaptintan sonra bilgisayarini taratiyorsun[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Gereken: HiJackThis: 9X/XP Güvenli modda başlat işletim sistemini, tarat bununla. Şüpheli gördüklerini sil. Eğer olmadı LOG dosyası oluşturup buraya post et. Ben sana silmen gerekenler konusunda yardımcı olmaya çalışayım.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 dorsia, faust çok tşkrler. Faustun programın boyutu küçüktü onu çektim işe yaradı. saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 cwshredderı çek kendisi bulur ve siler zararlı eklentiyi[signature][hline]karnım aççç! googlecik (: çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar