metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 evet ben 1 dakika süren bir video kaydedip internete koymak istiyorum, ama bu kameranın kendi programında (BTC marka bir webcam) 1 dakikalık bile kayıt yapsam 150mb civarında birşeyler tutuyor dosya. daha kalitesiz hale getireyim dedim yok öyle bir seçenek. bu işe yarayan bir program biliyor musunuz? millet 5 dakika kaydediyo 3-5mb birşey oluyor ben 1 dakika kaydediyorum 150mb, sinir oldum :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 all video converter, hatta başlat > donatılar > windoz movie maker bile yapabilir kanımca[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hay agzini opeyim ya. dün deli gibi aradım bende kaydetmek için. movie maker ypaiyormus evet, super super.[signature][hline]Wind of change... ICQ: 714523 - MSNM: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 aeh aynen, nasıl düşünemedik :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar