biko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 nerde ve nasıl ölmek istersiniz?niçin?[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ayran ile dolu bir havuzda olmek isterim.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 derinlik sarhoşluğu, donarak ölmek bir de yatakda uyurken ölmek hiç acı çekmezsin, bir rüyaya dalmak gibi.. zümrüt rüyası Emerald dream[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 evet ben de rüyadayken isterim...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sorumu buda bee.. Bilgisayar başında tabi.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Uyurken ...[signature][hline]MSN:[email protected] Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 biz karar veremiyouz böyle birşeye; istediğin kadar iste.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sorunsuz hızlı ve kolay bı sekılde ölmek ısterım yada sevdıgım bırının dızıne can cekıserek...[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hiç ölmek istemem.[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hemen,şuracıkta[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Uyurken, vazgeçtim.. [Bu mesaj Zagg tarafından 17 Temmuz 2005 18:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bilgisayardan yayılan radyasyon yüzünden ölmek isterdim.. hö?[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 şehit olmak isterdim illaha ölmem gerekiyorsa o an için.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: metboy, 17 Temmuz 2005 19:39 tarihinde demiş ki: şehit olmak isterdim illaha ölmem gerekiyorsa o an için. yok ya![signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 küçükken babannesi anneme dua ederken "Allah güzel ölüm versin" dermiş de annem çok üzülürmüş, babannem beni sevmiyor diye... Ama işin gerçeği bence çok önemli. Ben nasıl ölmek istediğimden önce tamamen bencillik yaparak ne zaman ölmek istediğimi söyliycem: Annem ve babamdan sonra, sevdiğimden önce ölmek istiyorum. Ve mümkünse acı çekmeden birden ya da uykuda ölmek... Ama bir de şu var, sevdiklerimizin ani ölümü çok üzüyor, ama hasta bir yakınımız öldüğünde onun adına sevindiğimizden (artık acı çekmiyor diye) çok acı çekmiyoruz. Bu bağlamda uzun sürmeyen (insanlara yük olmamak babında) bir hastalığın ardından da ölmek mantıklı mı diye düşünmeden de edemiyorum.[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ben şahsen çocuklugumu geçirdigim köyümde olmek isterdim,niye bilmiyorum ama orda buldugum huzuru hiç bi yerde bulamıyorum[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 basit- ölmek istemem[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar