Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

handycafe ücretsiz

karakedi

Öne çıkan mesajlar

handyycafe bir arkadasımın yazdıgı net cafe yonetim programı. gayette basarılı. türkiye içinde ki net cafelere de ücretsiz dagıtım yapmaya başladı. bende duyurayım dedim, ilgilenen var ise buyrun kısa bi aciklaması aşagıda, ayrıca web sitesinden de ücretsiz olarak indirip kurabiliyorsunuz.

said:
Ateş Yazılım, 2003 yılından beri tüm dünyada 80 den fazla ülkede ücretli olarak kullanılan HandyCafe Internet Cafe Yönetim Yazılımını Türkiye ve KKTC sınırları içerisinde 13 Mayıs 2005 tarihinden itibaren ücretsiz olarak dağıtmaya başlamıştır. Bu kısa zaman içerisinde 1000 den fazla cafe, üniversite, askeriye gibi kurumlara seri numarası verildiğini açıklayan şirketin kullanıcıları hergeçen gün artmaktadır. Ücretsiz kullanım karşılığında sadece belirli yerlerdeki reklam alanının gösterimi Ateş Yazılıma aittir. Detaylı bilgi için http://www.handycafe.com/tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz...
[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
Web Site(ler)mizin Tarihçesi
Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience!
Sosyal ağlarda paylaş

Benim çalıştığım cafedede vardı.Gayet başarılı bi program.Remote Admin özelliği çok hoşuma gitmişti.Bütün cafe sahiplerine öneririm bu programı gerçekten harika ötesi bi program.Easy cafe fln halt etmiş yanında.[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Sosyal ağlarda paylaş

easycafeyide o yazdı zaten, sonra ortakları ile sorunlar oldu tam bilmiyorum o kısmı, daha sonra ayrdıldılar, handyucafeyi yazdı işte 1-2 yıl oluyor sanırım. neyse güzel program, arkadaşda pek bi saglam adamdır, o yüzden severiz, net cafe tanıdıklarınız varsa haber verin millet hem güzel bi programı ücretsiz kullanmış olur hemde arkadaşa destek vermiş oluruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...