LordParazit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ya yardım edin DEIMOS server ı na bir türlü girmiyo.Benim pc demi bi sorun var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 2 dk bekle girersin işte alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordParazit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ya ha bire disconnect veriyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thorin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 server bakımda olmaz mı veya çökmüş olmaz mı ?[signature][hline]nik: stardust kılan: n00bz lvl:3x class:aoe yi özleyen peypır meyç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordParazit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ola bilir ama arkadaşlarım oyundalar arayıp konuştum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Kaç gündür online lar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordParazit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Onlar online oludktan sonra açık bırakmıyolar.Oynayıp kapıyolar.Ben bu yazıyı yazarken bağlandı.Oke? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar