_catastrope_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bu ban genelde kredi kartı hata verdiği halde para çekildikten sonra 2. kez premium alma işleminde veya sahte cc kullanımında olmaktadır... ben ilki için elimden gelen her yardımı yapmaya hazırım... ben karakterimi 30 dakika içinde açtırdım sadece kiminle nasıl konuşucagınızı biliceksiniz... ;) eğer bu yüzden ban yiyenler varsa bo topice yada direk bana özel mesaj atsınlar...[signature][hline]Server: Diez Nation: Karus Char: Rogue Lvl: 59(60 oluyorumm.. oluyorummm..) Nick: Catastrope Clan: Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ya bende sifremi degistiremiyom ve premium alamıyorum bu sorunu yaşayan ve nsl cozulcegini bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 usta bende aynen yedim bi sakatlık yok napıcam bi pm fln atarmısın?[signature][hline]AccuraCy_Lord Ottoman_EmpIre Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loveboy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 bende yarın item almak için puan yuklucem o sırada hata olursa sana pm atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben bişi anlamadım bu mevzudan ben siteye kendi acctımla girrebiliyorum a,sorun çıkmıyor ama sifre değistirmeye ve premium almaya gelince iptala bağlıyor konu hakkında bilgisi olan suraya nsl cozulcegini yassın bi zahmet...[signature][hline]Number One Tv Chatbox:BRİT MEZARI PKLAR BASTI KO$UN:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 ben hala merak ediyom siteden aldıgım prem üyelik mailime info olrak geldi ama prem olmadım sonra baktım olcak gibi deil bide oyundan oldum oyundaki kabul edildi önceki iptalmi olcaq acaba?[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 said: CursetH, 22 Haziran 2005 21:57 tarihinde demiş ki: ben hala merak ediyom siteden aldıgım prem üyelik mailime info olrak geldi ama prem olmadım sonra baktım olcak gibi deil bide oyundan oldum oyundaki kabul edildi önceki iptalmi olcaq acaba? adamlara mail atıp sor... onlar sanırım ya paranı knight cash e çeviricekler yada diğer ayda premium vericekler...[signature][hline]Server: Diez Nation: Karus Char: Rogue Lvl: 59(60 oluyorumm.. oluyorummm..) Nick: Catastrope Clan: Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuisatz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 kusura bakma sinirden hiç bir topic i okumamışım o yuzden başlık açtım.. adamlara mail attım tabiki cevap geleceğini sanmıyorum.. yardımcı olabilirmisin ?[signature][hline]ARES Karus Warrior LVL5x OTTOMAN_EMPIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Kuisatz, 24 Haziran 2005 11:28 tarihinde demiş ki: kusura bakma sinirden hiç bir topic i okumamışım o yuzden başlık açtım.. adamlara mail attım tabiki cevap geleceğini sanmıyorum.. yardımcı olabilirmisin ? tabiiki olabilirim.... öncelikle bana tam olarak herşeyi anlat bana... 2 kere para mı çektin.. banlanmadan önce premium alırken check out dedikten sonra bir error mesajı geldi ve hesabından para mı çektiler?? detay verirsen daha rahat yardımcı olabilirim...[signature][hline]Server: Diez Nation: Karus Char: Rogue Lvl: 59(60 oluyorumm.. oluyorummm..) Nick: Catastrope Clan: Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuisatz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yok hyr. su ana kadar oyunda 40 level olduktan sonra 2 veya 3 defa premium uye oldum. Kullandıgım kredi kartları ailemin kartlarıdır hiç bir sakatlıgı yoktur. 2-3 gun ewwel premium uyeliğim bitti bugun oyuna girmeye kalktıgımda uygunsuz kredi kartı kullandıgınız için 999 gun ban yediniz diye bir yazı ile karşılaştım.. Clandan bir kaç arkadaşımında aynı şekilde kendi kredi kartlarını yada ailelerinin kartlarını kullandıgı halde ban yediklerini duydum. Böylece haksız yere oyundan atılmış olduk :)[signature][hline]ARES Karus Warrior LVL5x OTTOMAN_EMPIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Kuisatz, 24 Haziran 2005 11:34 tarihinde demiş ki: yok hyr. su ana kadar oyunda 40 level olduktan sonra 2 veya 3 defa premium uye oldum. Kullandıgım kredi kartları ailemin kartlarıdır hiç bir sakatlıgı yoktur. 2-3 gun ewwel premium uyeliğim bitti bugun oyuna girmeye kalktıgımda uygunsuz kredi kartı kullandıgınız için 999 gun ban yediniz diye bir yazı ile karşılaştım.. Clandan bir kaç arkadaşımında aynı şekilde kendi kredi kartlarını yada ailelerinin kartlarını kullandıgı halde ban yediklerini duydum. Böylece haksız yere oyundan atılmış olduk :) yenisini aldın... ve orda açıldımı premium service :30 diye... yani aktif oldu mu üyelik.. yoksa olmadan mı ban yedin... eğer olmadan ban yediysen check out derken bi uyarı vermiş olmalı... ya sayfa gösterilemiyor yada bi error mesajı.... hangisi?? :)[signature][hline]Server: Diez Nation: Karus Char: Rogue Lvl: 59(60 oluyorumm.. oluyorummm..) Nick: Catastrope Clan: Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuisatz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yok yenisini bugun alcaktım oyuna girmeyi denedim ama banı yemiştim coktan :)[signature][hline]ARES Karus Warrior LVL5x OTTOMAN_EMPIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 said: Kuisatz, 24 Haziran 2005 11:40 tarihinde demiş ki: yok yenisini bugun alcaktım oyuna girmeyi denedim ama banı yemiştim coktan :) peki hesaptan para çekildi mi?[signature][hline]Server: Diez Nation: Karus Char: Rogue Lvl: 59(60 oluyorumm.. oluyorummm..) Nick: Catastrope Clan: Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuisatz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 yok işlem yapamadıgım icin para cekilmedi.[signature][hline]ARES Karus Warrior LVL5x OTTOMAN_EMPIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daisy77 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Ben de kredi kartı kazazedelerindenim accountum blocklandı lütfen kime ne yazıcam hakkında bana yardım edin tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuisatz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 ewet bu konuda napabiliriz :)[signature][hline]ARES Karus Warrior LVL5x OTTOMAN_EMPIRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 bu kadar fradulent ban yoktu eskiden ya =/ dün alcaktım modem yandı =P bugün up alcam bi sakatlık çıkarmı?[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Bende Knight cash alıp name change alcam bişi cıkarmı :D[signature][hline]Nick: Volkann / / / Server: Xigenon / / / LvL : 6x Blade Master Warrior Clan : ßlack [b]ABAZAN, 15 Haziran 2005 18:29 tarihinde demiş ki: Bende abazan oldugum için geçen attırıyodum bizim kız aradı da bi heycanlandım asıldım iyice sabunda taşıyo elimden vıcık ses geliyo kız dedi napıyosun bende dedim seni dusunerek 31 cekiyorum dedim kız kapattı pazartesi yanına gittim elimi omzuna koydum bunu yazan tosun okuyana kosun diyerekten beni elleme dedi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 knight cashde sanıırm bişi çıkmaz... ama premiumlarda bi haltlar oluyo bu aralar..... bu arada yardım etcek çok bişi yok billing supporta yazın ve eğer paranız hesabınızdan çekildiyse size gelen maili reply edin...ben söke söke herşeyimi aldım... birkaç mail atın bir mail atıp beklemeyin.. araya premium memberları sokun onlarda atsınlar.. bak o zmn nooluyor :D[signature][hline]Server: Diez Nation: Karus Char: Rogue Lvl: 59(60 oluyorumm.. oluyorummm..) Nick: Catastrope Clan: Türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 aldım premium success yazdı çot diye verdi kc'imi ve trinamı :-P sorun çıkarsa bu topice damlarım[signature][hline]Name: Archy_Firestorm Clan:The_Others² karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2005 Valla bende ban yemiştim ama sabah yedikten 3 dk sonra dedim ne ayaksınız siz kolpa kredi kartı fln olsa nie knight cash im 100 onun en az 6000 7000 olması lasım sacmalamayın alırım dalagınızı fln tabi bunu uygun bi dille soledi 3 dk sonra "Investigation over unblocked" yazısı :D[signature][hline]AccuraCy_Lord Ottoman_EmpIre Ares 1 - 2 Assassin LeveL: 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 ama ben bole isin taaa.izmirdeyim pazar sabahı ishtn bi ara bulabilmisim sabahın korunde acık kafe bulabilmisim hem de KO nun oldugu bir kafe bulmusum.webten acc durumuma bakayım dedim bir de ne goreyim your acc has been blocked.sajith denen noob big gm den bole bir mesaj gelmish.koyuyolar bole comezleri sonra sacma sapan seyler yuzunden ban yiyoz ii mi.benim su hafta icinde bir gun sadece 4 saatlik boshlugum war onda da ban lı acc ile karsılasıorm.helal bashka ne diim.bakalım attım mesajı acc uzerinden ama ne olcak bekliorz.bashka bi yolu pusuru warsa yardıma acıgım.[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 up[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 şimdiye kadar herhangi bi sebepten dolayı ban yemedim ama arkadaaslarin dediklerine göre; sitede banlandığın yazıomus neden banlandığın da yazıomus ve kaç gün banlandığın da yazıomus mesela 3 gün mü ban yedin 3 gün geçtikten sonra banı kaldırmıolarmış. enterasan bi olay :D[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader _Miqrop_13ruatily server diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: KaKsi, 17 Temmuz 2005 17:44 tarihinde demiş ki: up kaksi uplamanın nedenini aşagıdaki topicden okudum... arada bi uplamak faydalı olucak sanırım.... çünkü o arkadaşın dışında birisi daha yardım istemis... Burdan herkese tekrar söylüyorum.. elimden gelen her yardımı yaparım.. server fark etmez... yeterki attıgınız özel msjlarda yada topice attıgınız postlarda sorununuzu detaylarıyla anlatın... Teşekkürler..[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar