CRazYfatih Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 http://img119.echo.cx/my.php?image=nova70lvl1bw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iLoveu Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Daha önce görmüştüm ama yinede sağol.[signature][hline]Nick : Nym Class : Blade Master Clan : The_Only (Leader) NP : 24xxx Server : Diez Nation : EL-Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 daha öncede gösterilmişti[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 Plutøn 2°°5 I Love =o= Hadescik = Plutøn Böyle Olacaksa Hiç Olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s_q_u_a_l_L Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 LoL ben pfil den meteor yedim ama tabi resimde göründügü gibi deil :D:D[signature][hline]Nick:s_q_u_a_l_L-squall öldü FastDie Server:Ares Clan:Major LVL:6x Class:Rogue Assain [Orc] Np: 2xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 daha önce verildi ve bu japkoda Geçerli :)[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ben 3 meteoru kafama yedim ama Japon degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: nym, 06 Temmuz 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Daha önce görmüştüm ama yinede sağol. said: Pluton, 06 Temmuz 2005 11:47 tarihinde demiş ki: daha öncede gösterilmişti said: Gothic, 06 Temmuz 2005 11:48 tarihinde demiş ki: daha önce verildi ve bu japkoda Geçerli :) ii tamam bakın bidaha ölmezsiniz yada bakmayın hiç[signature][hline]unholy ownz u _all_eyez_on_me_ vs. kalgeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Yada Bakmis Gibi Yapin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 newbie leveller2 yi cz de gördüm beramus ta. Adam orc town a girdi çıktı ve hpsinin çeyreği gitmişti :D Elinde 2 tane +10 elexir e benzeyen ama ismi başka bişi söylemişti o straff vardı :) ve adam 6 tane nova atabiliyomuş :) [signature][hline]Name: CaNNi lvl: 59 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) [Bu mesaj CaNNi tarafından 16 Temmuz 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: CaNNi, 16 Temmuz 2005 21:41 tarihinde demiş ki: newbie leveller2 yi cz de gördüm beramus ta. Adam orc town a girdi çıktı ve hpsinin çeyreği gitmişti :D Elinde 2 tane +10 elexir e benzeyen ama ismi başka bişi söylemişti o straff vardı :) ve adam 6 tane nova atabiliyomuş :) elindekiler +10 ron's staff. 3 tane lvl 60 novasi ve 3 tane lvl 70 skill'i atabiliyor, yani 6 nova ;)[signature][hline]Nick: Roguenler Level: 6X Clan: Symbolic Server: Diez NP: 1XXXX (Dru artik yok) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 o staff forgatten templeden çıkıyor demi,bu arada rüyama girdi forgotten temple,bi yaratık kestik en son forgotten adında deruvish kılıklı kutu çıkmadı kan ter içinde uyundım:):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
picalex Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 beyler ben ce onun 70 buyusuyle alakası bile yok cunku 70 in buyusu magelerin scrolls almasıyla olur arkadasımda resimileri nerden buldun diyebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: druenler, 16 Temmuz 2005 21:52 tarihinde demiş ki: said: CaNNi, 16 Temmuz 2005 21:41 tarihinde demiş ki: newbie leveller2 yi cz de gördüm beramus ta. Adam orc town a girdi çıktı ve hpsinin çeyreği gitmişti :D Elinde 2 tane +10 elexir e benzeyen ama ismi başka bişi söylemişti o straff vardı :) ve adam 6 tane nova atabiliyomuş :) elindekiler +10 ron's staff. 3 tane lvl 60 novasi ve 3 tane lvl 70 skill'i atabiliyor, yani 6 nova ;) bu adam editmi_?[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bööle bi büyüyü daha üstteki linki tıklayana kadar daha öncesinde ne kafama yedim ne birisini yerken gördün ne ... gerçekten çok ilginç bişey ama savaşları hiç kaçırmayız biz clan olarak ama genelde ben normal novaları gördüm (süper, frost,static) anca bunları gördüm hani yani hiç olmazsa warder a bile level 70 büyüsü cakarlar ama tık yoq ben hiç görmedim bu büyüyü hem level 70 olmakta o kadar kolay diil nerden baqsan 2 ayımı alır benim :D[signature][hline]CLAN _Miqrop_ clan leader _Miqrop_13ruatily server diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 17 Temmuz 2005 17:13 tarihinde demiş ki: bööle bi büyüyü daha üstteki linki tıklayana kadar daha öncesinde ne kafama yedim ne birisini yerken gördün ne ... gerçekten çok ilginç bişey ama savaşları hiç kaçırmayız biz clan olarak ama genelde ben normal novaları gördüm (süper, frost,static) anca bunları gördüm hani yani hiç olmazsa warder a bile level 70 büyüsü cakarlar ama tık yoq ben hiç görmedim bu büyüyü hem level 70 olmakta o kadar kolay diil nerden baqsan 2 ayımı alır benim :D 2ayda lvl 70kas gel bide beni kas dermişim...zzzz[signature][hline]Name:centrix..................Name:KoRneRoTh Nation:Karus...................Nation:Karus Job:Elemental_LorD..........Job:Shadow_Knight Lvl:60............................Lvl:62 Clan:_OneKnightStand_.....Clan=DRT2 Np:10xxx..........................Np:15xxx Keşke_İnsan_Olup_Beleş_NP_Kassaydım!!!...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 aslında bizim clan için problem diil bu level 60 dan 70 e geçme işi sabah akşam oynar yine kasarız sen eer gercekten seni kasmamı istiorsan tabii ki seni de kasarız neden olmasın biz de Karus milletindeniz clan hemen ün yaptıı eee kolay diil hem clan _Miqrop_ hem ID ler _Miqrop_ la baslıo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 [Bu mesaj Miqrop_AmidoN tarafından 17 Temmuz 2005 19:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ericcartman Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 level kasmak problem diil gercektende level kasılır adı ustunde sabah aksam oyna kas.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar