Evr Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 konu dışına cok nadir konu acarım daha once acıldımı bu bılmıyorum arattım bulamadım resmen insanlık ayıbı sonuna kadar lütfen izleyin http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ -sinir bozabilir dikkat... [signature][hline]ne davamıza göre bir kız bulduk ne davamızdan vazgeçtik kız dedigin istanbul gibi olmalı fethi zor fatihi tek. icq:140353 MSN:[email protected] [Bu mesaj -Ari- tarafından 14 Temmuz 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure/ valla ben giymeyi düşünmüyorum , neyi izleyeceğimi de az çok tahmin edebildiğim için sinirlerimin bozulmaması için izlemiyorum. :/[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ben giymeyi düşünmüyorum da ilerde karım isterse alıcağımı biliyorum.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 hepsini izleyemedim. ekran karşısında fazla duramadım. o hayvanın gözlerini gördüm ya, ne küfürler salladım evin içinde![signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 500 milyon defa açıldı topic artı yasaktı bu :D[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 açıldı bu , en azından tartışıldı. url de geçmiş olması lazım.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ya =( bu konu daha önceden acilip,silinmisti....[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 adamın yere vurarak öldürdüğü sahneyi bile bitiremedim içim acıyo evet ama vitrinde görürsem nasılsa yapmışlar diyip alırım bi tane.. abartmaya gerek yok kürk kadına yakışan bi giysidir..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Buna daha önce üzülmüştük :([signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: elaidi, 14 Temmuz 2005 20:47 tarihinde demiş ki: adamın yere vurarak öldürdüğü sahneyi bile bitiremedim içim acıyo evet ama vitrinde görürsem nasılsa yapmışlar diyip alırım bi tane.. abartmaya gerek yok kürk kadına yakışan bi giysidir.. ne demek abartmaya gerek yok! o zaman insandan sabun yapılmasını da abartmayalım? Temizlik de yakışıyor kadına.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: elaidi, 14 Temmuz 2005 20:47 tarihinde demiş ki: adamın yere vurarak öldürdüğü sahneyi bile bitiremedim içim acıyo evet ama vitrinde görürsem nasılsa yapmışlar diyip alırım bi tane.. abartmaya gerek yok kürk kadına yakışan bi giysidir.. magara adamina da yakisiyordu,demek ki kadin magara adami,cagdisi bi yaratik?[signature][hline]Ignorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Abartmaya gerek yok derken kürk karşıtı bu eylemlerden bahsediyorum. Deriden yapılan çok şey var. hiçbirni kullanmıyo musunuz? önce iğneyi kendinize..[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Dynun, 14 Temmuz 2005 20:49 tarihinde demiş ki: said: elaidi, 14 Temmuz 2005 20:47 tarihinde demiş ki: adamın yere vurarak öldürdüğü sahneyi bile bitiremedim içim acıyo evet ama vitrinde görürsem nasılsa yapmışlar diyip alırım bi tane.. abartmaya gerek yok kürk kadına yakışan bi giysidir.. ne demek abartmaya gerek yok! o zaman insandan sabun yapılmasını da abartmayalım? Temizlik de yakışıyor kadına. ahaha süper yaklaşım :) forumlarımızda görmek istediğimiz hareketlerden :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 14 Temmuz 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 iğne ile alakası yok. videodaki muameleyi, vahşeti gördün. kürk gördükçe aklıma bu gelecek. Tamam , hayvanlar bi çok yerde kullanılıyor ama, acı çektirmeden, vahşet yaşanmadan da yapılabilir bazı şeyler bunu anlatmaya çalışıyorum. edit: yanlış yazım[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! [Bu mesaj Dynun tarafından 14 Temmuz 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bu forumu seviyorum yaa!! ne kadar çok farklı görüş açısı var :lol:[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bi reklam vardi... kadinin birisi kürk giymisti ve klozetten su iciyodu. ve üzerine giydigi kürkün tüylerini yaliyodu, tipki bi hayvan gibi. cok güzeldi o reklam, özellikle vermek istenilen mesaj...[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 14 Temmuz 2005 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 neyi tartışıyoruz ki.. Benim fikrim bu. Değişmez.herkesin fikrine saygılıyım. ve bence de bi vahşet ve yapılmaması lazım ama önleyebilceğimiz bişey değil. greenpeace'in boş çabası gibi..signature][hline] ÜÇ Ayarcılar [Bu mesaj elaidi tarafından 14 Temmuz 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj elaidi tarafından 14 Temmuz 2005 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Zagg, 14 Temmuz 2005 20:54 tarihinde demiş ki: Bu forumu seviyorum yaa!! ne kadar çok farklı görüş açısı var :lol: görüş aşısı onlar.. Zaman zaman görüşlerimizde çelişkiler olmasın diye bu maddeden alıyoruz.. Yoksa sapıtabiliyoruz alimallah[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********[Bu mesaj MartinLGore tarafından 14 Temmuz 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: vaniLLe, 14 Temmuz 2005 20:55 tarihinde demiş ki: bi reklam vardi... kadinin birisi kürk giymisti ve klozetten su iciyodu. yada üzerine giydigi kürkün tüylerini yaliyodu, tipki bi hayvan gibi. Hö? nası ya? Bu hareketlerin ikiside birbirine benzemiyo ki? "ya da" demişsin.. bu kadar unutmuşun yani reklamı :)[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: elaidi, 14 Temmuz 2005 20:57 tarihinde demiş ki: neyi tartışıyoruz ki.. Benim fikrim bu. Değişmez.herkesin fikrine saygılıyım. ve bence de bi vahşet ve yapılmaması lazım ama önleyebilceğimiz bişey değil. greenpeace'in boş çabası gibi.. insan futbol takımı tutar gibi fikir tutmaz. insan geliştikçe fikirleri de gelişir. insan medeniyeti böyle kurmuştur. senin fikrine kesinlikle katılmıyorum ama insanın fikrini söyleme hakkına sonsuz saygım var senin fikrine gelince gerçekçi gibi duruyorsun ama anlayamadığın bir şey var. senin anladığın gibi bir dünyada yaşasaydık kölelik asla bitmezdi. bi de olaylara böyle bak. [Bu mesaj armra tarafından 14 Temmuz 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 insan haklarına duyarlı olduğumuz kadar hayvan haklarına duyarlı değiliz. çok alakasız bişey söledin[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 peki eskiden insan haklarına da duyarlı değildik. dikkatini çekerim.[signature][hline]Bugüne kadar Hz. Muhammed dahil her peygambere deli dediler. Bana da deli diyorlar. Bunlar beni içimden sevindiriyor, çünkü bu peygamber olduğumu gösteriyor... Hasan Mezarcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: MartinLGore, 14 Temmuz 2005 20:59 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 14 Temmuz 2005 20:55 tarihinde demiş ki: bi reklam vardi... kadinin birisi kürk giymisti ve klozetten su iciyodu. yada üzerine giydigi kürkün tüylerini yaliyodu, tipki bi hayvan gibi. Hö? nası ya? Bu hareketlerin ikiside birbirine benzemiyo ki? "ya da" demişsin.. bu kadar unutmuşun yani reklamı :) pardon... ikisinide yapiodu =P hemen edikliiim.[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 o............. bunlar ya[signature][hline]fastreload, 02 Temmuz 2005 01:21 tarihinde demiş ki: hocam bindiğin dalı kesiyosun çükünü keserim senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Dikkatimi istediğin kadar çek. bak şimdi belli bi haksızlığı durdurmak için toplu hareket gerekir. dünyada zengin sayısı gerçekten çok fazla. tahmininden çok daha fazla. sonradan görmesinden tut görgüsüzüne kadar birçok zengin var. Bi de bu insanların hepsinin kürk aldığını düşün kürk sektörünün reklamlarında jennifer lopez gibi dünyanın en sevilen kadınlarından birinin oynatıldığını düşün. Kölelik zenginin fakiri sahiplenmesi şeklinde gelişti. daha sonra durdurulamadı. Fakat zaten ezilen halk isyan etmeye hazırdı. ezilen siyah ırk zaten bir kıvılcım bir lider bekliyodu. Ne bekliyosun t.v'ye bi rakun'un çıkıp EY HAYVANLAR DERİNİZİ VERMEYİN BUNLARI ISIRIN! demesini bölece bi hareket başlamasını mı? Günümüz dünyasında insan çıkarını gözetmeyen bir pozitif hareket bekleme.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar