KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Fatihkaraca Kirli Çamaşırlar(Don Gömlek) V2,38 Snoop Dogg: la olm artık senle msn den konuşmicem. paticike sslion KaKşi: ehue KaKşi: Lam geik ettik diyemi? Snoop Dogg: azuzuz Snoop Dogg: KaKşi: pu Snoop Dogg: ne bilem KaKşi: lan bunu da SS lerim baghl KaKşi: Snoop Dogg: çok aip ama bu yaptıın neden tüm çamaşırlarımı gösterion millete lem hayvan Snoop Dogg: KaKşi: u ha KaKşi: bi dahakine copy paste yapim KaKşi: ehua Snoop Dogg: azhzha KaKşi: Gelio version 2 Snoop Dogg: ne version 2 si ? KaKşi: copy paste Çok yakında son version ile huzurlarınızda...[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yorum sizin. Ben bişe demiom :D[signature][hline]Nik : LivelyKılass : PaladinKılan : The_OthersElliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxxBaş Düşman : CooLTanGSörvır : Ares[Bu mesaj fatihkaraca tarafından 17 Temmuz 2005 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Fasla geik yapmayalım :D Geldi son version eline sağlık fatihciğiiimm :D[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hödö? :-?[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bürü lam, ben ordabirini taklit ediodum sen ciddiyemi aldın heyvan.. :-p[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Hö? Bana demedin herhaliyanda..[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir. Name: KASIMPATI_MANYAGI Nation: El-Morad Clan: The_Others Lvl: 6x Server: Ares Web Site Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlax3 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 fatıh ben senı anladım hocam o stello en fazla +8 cıkıyor monstarlardan adam +10 yapabıldıyse anvılın ratesini costurmuslardır stıletto fln fark etmez ılerde rate boyle kalırsa herkes basar mıragelerıde shardlarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 işte aynen onu anlatmaya çalışıom Jarlax3[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 şimdi ne desem yanlış olur fatih. fpyi +2 yapaken 2 kere yaktım +3e de 2 kere fln. +3 ü zaten 5 kere fln yaktım ve 10 tane denememden sadece 1 tanesi oldu. bu şekilde düşününce +10 rateinin yüksek oldugu fikri saçma geliyor. tabii gördüm diyosun sözüne güveniyorum onun için bişey diyemiycem.[signature][hline]unholy ownz u kalgeldi vs. _all_eyez_on_me_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar