Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

usko login failed


JustGiveMeUrNp

Öne çıkan mesajlar

ark lar yarım saat önce düştüm oyundan girmeye çalışınca login failed diyo hep bi bilgisi olan varmı server restartmı atılıyo hadi atılsa bu kadar uzun sürmezdi pfff noluyoki bi bilgisi olan varsa yazsın lütfen[signature][hline]Name : JustGiveMeUrNp
Server : Beramus
Np : Boşverin :D
Level : 6x
Açıklama : Paper Flame Set +7 hp 12
Wizard +7 staff Buffsız Can 1300 :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu tür hatalar çok fazla olmaya başladı. Ama ben şöyle ufak bir açıklama yapmak istiyorum.

Usko'da;

Eğer oyunu oynarken, server'a reset atılırsa yada server çöker de yine reset atılırsa, tekrar oyuna girmen için server'ın kendine gelmiş olması gerekiyor. Ama bu durumda bile sen serverda asılı kalmış oluyorsun. Bu da her login olmaya çalıştığında, asılı kalan karakteri DC etmeye çalıştığı için "Login Failed" hatasını alman demek oluyor. Bu senin hala oyunda asılı kaldığını ve server'ın daha aktif hale gelmediğini gösterir.

Server aktif hale geldiğinde ise, ilk denemende yine aynı hata mesajını alırsın. "Login Failed" bu hata mesajını aldığında asılı kalan karakter DC olur ve ikinci denemende oyuna girersin, yada giremezsin başka hatalar mesajları alırsın :) tabi bu başka hatalar mesajları yoğunluk v.s. gibi olaylardan kaynaklanan hata mesajları olur.

"İnvalid Password", eğerki login ve şifrenizi doğru giriyorsanız bu hatanın iki sebebi vardır. Ya ciddi ciddi hesabınız çalınmış ve şifresi değiştirilmiştir yada "Login Server" dediğimiz ara bağlantı çökmüş olur.

Birinci seceneğin yaşanıp yaşanmadığını, oyunu oynayan diğer arkadaşlarına sorarak öğrenebilirsin, eğer diğer arkadaşların da aynı sorunu yaşıyorlarsa "Login Server" çökmüş demektir. Ama şöyle bir durum daha var, "Login Server" çökmüş durumda iken, zaten oyunda olan kişiler problem yaşamazlar, çünkü onlar login olmaya çalışmadıkları için, böyle bir hata mesajını alacakları bir durum söz konusu değildir. Bu hata mesajından böyle bir durumda kurtulmak için, "Login Server"'ın kendine gelmesini beklemekten başka çare yoktur. Tıpkı diğer problemde olduğu gibi :)

Bir aralar, burda forumlarda da oyunda'ki lag'ın v.s. v.s. nin nedeninin, Knight Empire testlerini mavcut server bilgisayarları üzerinde test ettikleri gibi şeyler yazılmıştı. Ne kadarı doğru ne kadarı yanlış bilmiyorum ama, tahminimce ya bu server problemleri v.s. yeni update geldiğinde halledilmiş olacak, yada usko'ya KE geldikten sonra hala aynı şeylerin yaşandığını gören kullanıcıların geri kalanı da göç edecekler...

Yanlışım varsa düzeltilmesi dileğiyle...[signature][hline]Cesaret ödül gerektiren bir yetenek değildir.
Name: KASIMPATI_MANYAGI
Nation: El-Morad
Clan: The_Others
Lvl: 6x
Server: Ares
Web Site
Kuntepervari Şerafettin Abi Tipi Şahıs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...