zamo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Merhaba, Üniversitelerin taban ve tavan puanlarını nerden bulabilirim?puan taban ve tavan diye arattım bulamadım.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 http://www.sanaldersane.com/ burda vardı össye girdiysen gelmiş olması lazım kılavuzda vardı bunların hepsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Yok daha girmedim.[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Eğer girmediysen taban puanlar işine yaramaz çünkü puanlama sistemi değişiyor, max min puanlar vs[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 o puan sistemi değişiyo insanların istekleride değişiyo 2004de mesela tıp acaip arttı puan olarak çünkü derece yapan adamlar hacettepe ing yazınca tüm hepsinde artış oldu %lik dilim daha önemli genelde çok az değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 SEnin tercih yapacağın alana başvuranların puanlarıyla değişir her yer.Yani bir yer 10 puan düşebilir de yükselebilirde.BU tamamen talebe,orayı yazan yüksek veya alçak puanlı kişilere bağlıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Sistemin değiştiğini biliyorum.Bu seneki össyi çözdüm üstüne yaklaşık bir okul puanı ekledim.Amacım sadece nereye girermişim diye bakmaktı eski puanlara.[signature][hline]I came, I saw, I conquered [Bu mesaj zamo tarafından 17 Temmuz 2005 12:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 İşte olay şu, seneye puanlar dehşet oynıyacak çünkü insanlar puana göre değil isteğe göre tercih yapmak zorunda olacaklar, dengeler değişecek yani[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar