Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bılmıyorum hatrlarsanız 1-2 ay once fln staj ıcın onerılerınız dıe bı topıc acmıstım saolsun bazı arkadaslarda cevap yazmıstı.Ve mutlu sooonnnn =) =) staj yerımı buldum ve pazartesınden berı calısıorum.Kanal D de basladm stajıma mıllıyet + dha + cnnturk ve kanal d aynı bınada orda stajım basladı Teknık servıse gırdım.^gundur gıdıp gelıyorum ve bence cok guzel bu mutlu haberımı sızede vermek ıstedım.İyı gunler[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hehe bak iyi olmuş. :)[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 helal olsun.Başarılar.Sorması ayıp ne işle meşgulsün orda?[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 oFF sanslısın bızım staj yaptıgımız yer tee yukarı dudulluda KONT Bilişim we adamlar nerdeyse benden çay ıstıcek o derece herıfler kendını begenmıs[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Hayırlı olsun.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Hadi hayırlı olsun.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 iş ne?[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Çok iyi yere kapak atmışsın.. ee pardon yani çok iyi bir iş yeri bulmuşsun =P[signature][hline] "Her Şey Vatan İçin!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 teknis serviste görevli arkadaş kanal d'de,sabahları kanal d'n,n servisiyle gidip akşamları da yine servisle dönüyo,yemekler falan da kanal d'den tabi,gayet rahat bi staj yapıyo=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaraKoma Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hayırlı olsun[signature][hline] Msn 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Rahat olmasına sevindim acıkcası basarılar dostum: )[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 walla gereğinden fazla rahat hatta=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 oh ne güzel.hayırlı olsuın[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: cavanagh, 13 Temmuz 2005 18:07 tarihinde demiş ki: teknis serviste görevli arkadaş kanal d'de,sabahları kanal d'n,n servisiyle gidip akşamları da yine servisle dönüyo,yemekler falan da kanal d'den tabi,gayet rahat bi staj yapıyo=) önemli olan rahatlığı değil yaptığı yer ilerisi için gerçekten süper bir yer. tebrikler.[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 tebrikler Shagrath Medya patronu olursan medyadaki batı talkitçiler ve işbirlikçileri oradan çıkartın ve kovun! Milli kanalı kurarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 DMC desin yani !!! Valla iyi yere kapak atmışın.Ortamı çok iyidir oranın.Stajer hatunlar felan bomba....[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hayırlı olsun, sağlam yer de bulmuşsun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 oncelıkle saolun arkdslar.Burda IT bolumunde[teknık servıs-Bılgı ıslem]de staj yapıyorum.harbı cok gusel bı yer gecen gun spor bolumu tasınıyodu bız bılgısayarları monte edcektık bu kasayı ben goturuyımmı dedım suraya yok dedı adam sız sadece montaj edceksınız orda bı kac gorevlı vardı onlar tasıcak dedı.Adamlar gayet sevecen hıc tersleme kendını beyenme fln yok coook rahaımm=)[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Stajer hatunlar harbı gusel de normal calısanlarda bombas kıme bakcamı sasırıom sorun olan yere gıdınce ıs yapamıomıı =) manyak hatunlar varyaa ama bazılarınn manyak kalkık yanı ezmeye calısıolar ezemeıınce kıl olular habıre bılerek bozular bılgısayarları cagırıolar ıs cıkartıyorlar=) ama bazılarıda cok ıyı[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar