Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Staj yerımı buldum =)

Shagrath

Öne çıkan mesajlar

bılmıyorum hatrlarsanız 1-2 ay once fln staj ıcın onerılerınız dıe bı topıc acmıstım saolsun bazı arkadaslarda cevap yazmıstı.Ve mutlu sooonnnn =) =) staj yerımı buldum ve pazartesınden berı calısıorum.Kanal D de basladm stajıma mıllıyet + dha + cnnturk ve kanal d aynı bınada orda stajım basladı Teknık servıse gırdım.^gundur gıdıp gelıyorum ve bence cok guzel bu mutlu haberımı sızede vermek ıstedım.İyı gunler[signature][hline]--Borgır--
Sosyal ağlarda paylaş

teknis serviste görevli arkadaş kanal d'de,sabahları kanal d'n,n servisiyle gidip akşamları da yine servisle dönüyo,yemekler falan da kanal d'den tabi,gayet rahat bi staj yapıyo=)[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

said:
cavanagh, 13 Temmuz 2005 18:07 tarihinde demiş ki:
teknis serviste görevli arkadaş kanal d'de,sabahları kanal d'n,n servisiyle gidip akşamları da yine servisle dönüyo,yemekler falan da kanal d'den tabi,gayet rahat bi staj yapıyo=)

önemli olan rahatlığı değil yaptığı yer ilerisi için gerçekten süper bir yer.
tebrikler.[signature][hline]"eski açık sarı desene"
ultrAslan
Sosyal ağlarda paylaş

oncelıkle saolun arkdslar.Burda IT bolumunde[teknık servıs-Bılgı ıslem]de staj yapıyorum.harbı cok gusel bı yer gecen gun spor bolumu tasınıyodu bız bılgısayarları monte edcektık bu kasayı ben goturuyımmı dedım suraya yok dedı adam sız sadece montaj edceksınız orda bı kac gorevlı vardı onlar tasıcak dedı.Adamlar gayet sevecen hıc tersleme kendını beyenme fln yok coook rahaımm=)[signature][hline]--Borgır--
Sosyal ağlarda paylaş

Stajer hatunlar harbı gusel de normal calısanlarda bombas kıme bakcamı sasırıom sorun olan yere gıdınce ıs yapamıomıı =) manyak hatunlar varyaa ama bazılarınn manyak kalkık yanı ezmeye calısıolar ezemeıınce kıl olular habıre bılerek bozular bılgısayarları cagırıolar ıs cıkartıyorlar=) ama bazılarıda cok ıyı[signature][hline]--Borgır--
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...