TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bu aparat bozuldu galiba, sesi ayarlarken ses kendi kendine ani çıkışlar ve inişler yapıo, ve genelde kullandığım ayarda eskisine göre daha az ses alıyorum, durup dururken ses yükselip alçalıo, bu aparatın tamiri olur mu acep? içini aç çarka sprey sık tozlanmıştır fln demeyin, içiini açtım ama çark yok, dönen kısımları yapışık ve etrafı kaplı[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Benim L3500'de aynı sorun vardı. Gidip yeni aparat alabilirsin veya benim yaptığım gibi master sound'u azaltıp daha yüksek ayarlarda volume kullanarak o sorundan kurtulabilirsin. Çünkü o sorun senin volume ayarını çok küçük bir aralıkta kullanmaktan kaynaklanıyor. Hatta aynı sorun bende T7700'de de baş gösterdi. Yani tek yapacağın ya ayarı geniş kullanmak ya da ayarı biraz yükseltip sorunlu kısımdan kurtulmak[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TimarliSipahi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 o yeni aparatın fiyatı ne kadar? eğer uygunsa yeni aparat alayım ama değilse senin dediğin gibi bi şeyler yapayım bari, yardımın için teşekkürler[signature][hline]Çok pis tımarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 valla ne fiyatını ne de ayrıca satılıp satılmadığını biliyorum. Çünkü ben sana bahsettiğim yöntemlerle hallettim. Bendeki sorun seninki kadar ciddi değildi sanırım. Satılıp satılmadığını kesin yazıcıoğlu taraflarında öğrenirsin. Eksen, Exa, Gold Pc + yazıcıoğlu içindeki dükkanlar vs. bir süü yer var sonuçta. Orda bulamıyorsan yoktur zaten.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar