Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Dün açlıktan az bişey yumurtanın Beyaz taraflarını yedim.Nefret ederim yumurtadan ama, açlık işte naparsın önüne bamya bile koysalar yiyorsun. :> Herneyse Yedim Gece 11 sularında karnım bi ağrımaya başladı deli gibi... Yatağa atladım uyursam geçer diye, iyice başladı ağrısı yatakta nası kıvranıom görceniz eheh kopardınız.Sonra tuvalete gittim küçük için... bi anda noldu anlamadım çıkardım (gustum) Paso kustum 2 defa ard arda sonra bi 10 dakka sonra yine gustum... Yemicem bi daha yumurta falan... Aç kalsam bile yemicem! :<[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Allah bilir sen onu nasıl bir mutasyona uğrattıktan sonra yemişsindir..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 gecmis olsun.. Simdi nasil mide durumlari falan ? Eger kötüyse hâlâ ,nane limon kaynattir, ic cok iyi geliyo. biseyciin kalmiyo. babamdada yumurta gaz yapiyodu. o yüzden yanimda hic bi zaman yumurta yiyemez. lol[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 :) valla gecmıs olsun bana da ona benzer bı se olmustu cok actım zeytınyaglı sarmayı yedım gece 1 de sonra saat 3 e kadar kalkıp kalkıp kustum ..Iyy ııyıce mıdenız bulandı dımı:9...Nese tekrar gecmıs olsun...[signature][hline]MSN:[email protected] Bende uce kadar sayıyım belkı duzelır....Çoko rahat durmaz bilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 yumurta güzeldir , hiç yemem gerçi. geçmiş olsun , bence pişikolojik o , hani sevmiyosun diye mide çıkarmış da olabilir :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Rahat bi 6 senedir yumurta yemiyorum.Ne biliyim yiyince mide unutmuş olabilir belki kabul etmedi :P Midede problem yok şu an taş gibi.Hayret ediyorum ya 3 4 Dilim yumurtanın yapptığına bak hele...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Yumurta nimettir ya! yenmez mi?[signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Yumurta gibi güzel bişey varmı yaa. Bana gore super 2-3 gunde bir yerim :) Kacırmam :)[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Drogyn Owner www.drogyn.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Proteyin şeysiymiş ama sevmedim yaw iğrenç..[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 yumurta primitif civcivdir, yani yumurtayi yemezseniz bir sure sonra oradan civciv cikar. bu mantikla ilerde civcivde tavuk veya horoz olacagina gore bir tavuk ya da horoz yemise denk enerji uretirsiniz. ayrica bu mesajin ana fikri civciv yiyindir. civciv ne garip bir kelime yahu.. havalar sicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 geçmiş olsun dün gece bende beterdim ya 7 kere çıkardım yok yine iflah olmadı mide sonradan anladımki 3-4 saat paticik başında kapı pencere açık oturmucakmışım bana koyuyomuş[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 dünyanın en güzel şeyi ya yumurta. sabah yaptın mıydı şöyle yağda felan. üstüne de bide peynir bas , tuzu çal. ekmeği bana bana ye , hadi o da olmadı 3 dakka beklet rafadan mis gibi. kaysı ayarında böyle oh ya. hadi o da olmadı , rendele tomatizi , biber kes , soğan ver , yumurtayı kır kendine bi menemen yap.[signature][hline]valandil ownz j0o! oportunist post yazarı. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 biyoloji ogretmeninim gosterdigi embriyo halindeki olmamıs civcivlerden sonra ne tavuk ne de yumurta yiyorum,6-7 ay oldu kokusuna dayanamıoyrum diyebilirim[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm] edik: imla [Bu mesaj dory tarafından 15 Temmuz 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Daha sabah 3 tane yedim,çok severim yumurtayı[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 yumurta yemek - hele hele beyazını görmek bile beni kıvrandırır. Yumurtanın beyazını yedikten sonraki 2-3 gün mide ağrısı çekerim, boğazımdan gıcık gitmez, doğru dürüst yemek yiyemem ve her an bir mide bulantısı hissi yaşarım. Dolayısıyla yaklaşmıyorum bile yumurtanın yanına, tavsiye de etmem pek=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 karın ağrısı..hımm dizanteri olmuş olaiblirsin..mukuslu sıçıomusun,kusmuşsun zaten:-p[signature][hline]rüşvetiydi kaderin ilk görüşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 sabah menemen yaptım yedim.mutluyum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 çiğ mi yedin[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 geçmiş olsun ben çok severim yumurta =][signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 geçmiş olsun rahatlamısın dır ne guzel cıkar cıkar :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ben her gün sabah bi tam yumurta yerim sorun yaratmaz ama köyümün şerefli tavuklarının taze yumurtalarını yerim[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 o deilde yumurtayı yemezssen civciv çıkar ne demektir yaw koptum sabah sabah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 böö : ( yumurtanin sarisina taparim ama beyazindan okadar tiksniyorumki.yanlislikla yesem direk kusarim. o gicir gicir beyaz kismi kabuslarimi süslüyo.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: asit, 17 Temmuz 2005 04:47 tarihinde demiş ki: böö : ( yumurtanin sarisina taparim ama beyazindan okadar tiksniyorumki.yanlislikla yesem direk kusarim. o gicir gicir beyaz kismi kabuslarimi süslüyo. aynen bende katılıyorum..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar