TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 mehmet hacı tam ben aynı şeyi yazıodum yaw cinsiyete göre mesaj sayısı saçmalıo tabi bizde ayak uydurduk aynı merete:)neyse hoş geldin deyip çekilim kenara gölge düşürmeyelim bu duruma Alıntıla
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Hoşgeldin[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Alıntıla
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 cok tesekkurler herkese ııkı gelmısım acayıp sevdım (tavsıye edenler sag olsun :P)[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) ) Alıntıla
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Mandoo, 11 Temmuz 2005 18:16 tarihinde demiş ki: hoşgeldin gizem ben gökhan yaşım 17 yarışmacı arkadaşlara başarılar hede hödö.. hoşgeldin.. ahuah =9 hojgeldin bu arada.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Alıntıla
kenzap Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Hoş geldin[signature][hline]Rejim yapan aç pati... Adana Kebap , Pizza , Tekel Rakısı , Ton Balığı , Beyaz Peynir Alıntıla
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hoşgeldin...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Hoşgeldin de, gelir gelmez 2 kisinin kimliklerini ortaya dökmüs, lol =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Alıntıla
MoMo Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ho$geldin.[signature][hline]Kar$ıyakalı Olmak Bi Ayrıcalıktır... Alıntıla
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 cok tesekkurler hosbulduk da kımlıkler saklanıyor muydu?? tanıdıklarımın ısmını kullandım sadece yanı saklanılması gerektıgını bılmıyordum....[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) ) Alıntıla
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Hoşgeldin Gizeemm!!...[signature][hline]Eski _NoelBaba_ Yeni SbNN!!! Not:Account aynıdır sadece nikim deişmiştir..Yadırgamayınıss.. Alıntıla
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hoşgeldin[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 PAF hucuuuuumm!!![signature][hline]Bonecrusher, 12 Temmuz 2005 16:42 tarihinde demiş ki: hoparlöre kavanoz dayarken minyon çikolata yemek? Çizimlerim [Pati Albüm] Alıntıla
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hoşgeldin.[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı Alıntıla
Rush Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 ciao nedir bilen varmı[signature][hline]The Rushing Basketbol Yazarı Alıntıla
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 cok tesekkurler hosgeldın msjlarına[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Alıntıla
dory Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 . [Bu mesaj dory tarafından 12 Temmuz 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Rush, 12 Temmuz 2005 22:38 tarihinde demiş ki: ciao nedir bilen varmı ciao hakkında cesıtlı soylentıler var:) benım bıldıgım,bana ogretılen merhaba ve gule gule anlamında (ıtalyanca) ama sadece gule gule oldugunu da soledıler[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Alıntıla
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 hani çaw çauv diye okunur ya ondan tekrar hoşgeldin gizem[signature][hline][/b]Msn adresim Ultra-Mega Blogger karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Alıntıla
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Gizemcim bak burada Emaleth aplamız vardır, eli cok agırdır, popolarımıza vurur ona göre. Hadi tekrar hosgeldin. Artık seni içeri alalım.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Alıntıla
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: fastreload, 12 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki: hani çaw çauv diye okunur ya ondan tekrar hoşgeldin gizem hıh ıste o... tekrar hosbulduk[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Alıntıla
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: Mayhem, 12 Temmuz 2005 23:14 tarihinde demiş ki: Gizemcim bak burada Emaleth aplamız vardır, eli cok agırdır, popolarımıza vurur ona göre. Hadi tekrar hosgeldin. Artık seni içeri alalım. nıye popolarımıza vuruyor yav?? gırdım kı ıcerı:) yanı sole bı kapıdan baktımm[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Alıntıla
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 benim bildiğim emaleth Abla Terlik atmada üstüne yok.Hatta bi tane yedim kafama :-P[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Alıntıla
che Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hoşgeldiin[signature][hline]Mayhem, 16 Haziran 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Benim babamda pipili kız, ona anneler gününde hediye almıştım. Alıntıla
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 . [Bu mesaj Ferrero tarafından 13 Temmuz 2005 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hosbulduk....[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.