Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ciao!!!

ivy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cok tesekkurler herkese ııkı gelmısım acayıp sevdım (tavsıye edenler sag olsun :P)[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) )
Mesaj tarihi:
said:
Mandoo, 11 Temmuz 2005 18:16 tarihinde demiş ki:
hoşgeldin gizem ben gökhan yaşım 17 yarışmacı arkadaşlara başarılar hede hödö..

hoşgeldin..

ahuah =9

hojgeldin bu arada.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
Hoşgeldin de, gelir gelmez 2 kisinin kimliklerini ortaya dökmüs, lol =)[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
cok tesekkurler hosbulduk da kımlıkler saklanıyor muydu?? tanıdıklarımın ısmını kullandım sadece yanı saklanılması gerektıgını bılmıyordum....[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) )
Mesaj tarihi:
said:
Rush, 12 Temmuz 2005 22:38 tarihinde demiş ki:
ciao nedir bilen varmı

ciao hakkında cesıtlı soylentıler var:)
benım bıldıgım,bana ogretılen merhaba ve gule gule anlamında (ıtalyanca)

ama sadece gule gule oldugunu da soledıler[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Mesaj tarihi:
Gizemcim bak burada Emaleth aplamız vardır, eli cok agırdır, popolarımıza vurur ona göre. Hadi tekrar hosgeldin.

Artık seni içeri alalım.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
said:
fastreload, 12 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
hani çaw çauv diye okunur ya ondan

tekrar hoşgeldin gizem

hıh ıste o...
tekrar hosbulduk[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla
Mesaj tarihi:
said:
Mayhem, 12 Temmuz 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
Gizemcim bak burada Emaleth aplamız vardır, eli cok agırdır, popolarımıza vurur ona göre. Hadi tekrar hosgeldin.

Artık seni içeri alalım.

nıye popolarımıza vuruyor yav??
gırdım kı ıcerı:) yanı sole bı kapıdan baktımm[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...