arc Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 soner'in 3.lük maçında önümüzden sürünüp 2-3 kişiyi alması da çok hoştu, zaten çok sevdim ben o elemanı böyle mütevazi kafadengi çok iyi bi adamdı. oğuz'un angel'ını da görmüş olduk taaruzda, yanımdan çota-pata-çota-pata saniyede 15 mermi gidiyo oha diyorum ben, karşıdan saldıranlara acıdım o derece.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: skyly, 07 Temmuz 2005 11:39 tarihinde demiş ki: eet hatirliyorum o olayı biz görüyorduk ama dışarıdan 2 kişi olduklarını o yüzden önceden gülmeye başlamıştık. Birde bir olay oldu aynı takımdan 2 kişi birbirini vurdu sonra küfürleştiler :) neydi o olay? hoca kesinlikle alacağımız eli verdikte ondan küfürleştik brave bayrağı almıştı ben onu koruyodum karşı tkaımın kalesinden tam elemanı gördüm ateş edicem silah tutukluk etti hakemi çağırdım silaha baktı ben kontrol diye bağırınca bizim takımdan dilawerde sol kanattan rush yapmış birini vurmuş gelmiş ben bağırınca benim bulunduğum yerde karşı takımdan biri var sanmış bi baktım kalenin altından 2 bacak gelio bende tırstım yerde yuvarlandım direk silahı doğrultarak çıktım oda kendien doğrultulmuş bi namlu görünce direk ateş etti silahı tuttuğum elime geldi bende o refleksle 2 kere kafasından vurdum sonra onun dilawer olduğunu anlayınca ben bağırdım o bağırdı küfürleştik ve ölü adam bölgesine yol aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: sanerixx, 07 Temmuz 2005 12:35 tarihinde demiş ki: soner'in 3.lük maçında önümüzden sürünüp 2-3 kişiyi alması da çok hoştu, zaten çok sevdim ben o elemanı böyle mütevazi kafadengi çok iyi bi adamdı. oğuz'un angel'ını da görmüş olduk taaruzda, yanımdan çota-pata-çota-pata saniyede 15 mermi gidiyo oha diyorum ben, karşıdan saldıranlara acıdım o derece. haha acidinmi ? en son sen kalmiştin sirtindan 4 kere vurunca acidi acidi die kaçiodun ama :)[signature][hline]laylaylom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 lan yurtdisina cikacak zamani bulmusum tam. neyse saglik olsun, bi dahakine geliriz insallah artik[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serpant Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Beyler hepinizle oynamak cok zevkliydi. Ozellikle Oguz'un melekleri ile yaptigimiz maclar hem zevkli hem eglenceli hem gulmekten kirildigim oyunlar olarak hafizamdan uzun zaman cikmayacak. Hepinize boyle davetsiz misafir gibi ortaya cikmama ragmen gosterdiginiz icten misafir perverlik icin ve kisa bir sure icin de olsa sizinle zaman gecirme firsati sagladiginiz icin cok tesekkur ederim. Yani neredeyse tekrar genc hissettim kendimi :) Umarim Pazar gunu paintsigna antremana ve tanishma gorushmesine gelenleriniz olur da tekrar gorurum. Bayragi at sirtinda koshtururcasina bir shevk ile tashiyan arkashin adini unuttum ama o kendini bilir... senin kadar mutlu bayrak tashiyan bashkasini gormedim. Bayragi saklamak yasak belki ama bu kadar da belli etme bir daha ki sefere :) Selamlar, saygilar, iyi gunler, vs... ve tekrar tesekkur bu guzel gun icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 çok eğlenceliydi gerçekten şimdi mxzr lerin maçı vardı bizim evden kamerayla onu çekiyodu mbaydı bıraktım :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 heh yannız millet hala gelememiş kendine 9 saat paintballdan sonra :) kadronun yarısı yok hala piyasada[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: prodigy, 07 Temmuz 2005 13:12 tarihinde demiş ki: haha acidinmi ? en son sen kalmiştin sirtindan 4 kere vurunca acidi acidi die kaçiodun ama :) eh tabi benim vurduğum adam vurulmamış gibi yapıp (ne de olsa hakem falan yok di mi) sırtıma 4-5 tane saydırınca öyle oluyor ister istemez, ama tabi tek başına taaruz yapıp 5 kişiden minimum 15 mermi yemekten daha iyidir hahha[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 said: sanerixx, 07 Temmuz 2005 18:09 tarihinde demiş ki:eh tabi benim vurduğum adam vurulmamış gibi yapıp (ne de olsa hakem falan yok di mi) sırtıma 4-5 tane saydırınca öyle oluyor ister istemez, ama tabi tek başına taaruz yapıp 5 kişiden minimum 15 mermi yemekten daha iyidir hahha eheh harbi öyle :=)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Oğuz abi haydi koy skorları falanda bakalım bir :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Hahaha o bayrak sallama çok bombaydı kafama yedim kaç mermi koşmaya devam ettim ama sonunda hakem durdurdu çok üzüldüm. Ama bayragı bole saklamanın ne anlamı war böle sallayarak gitcen ki eğlence olsun :p[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 skyly: 1. sayfada fotolu postumda var genel olarak ama ayrıntı diyosanız yarın anca. yanımda değil çünkü skorlar maalesef..[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mxzr Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bidahaki turnuvada bende varim :D bugun gitcem die dun gelemedim uzldm :( bugun gittim eheuheu skyly evinden kamerayla cekti snrm bizi arayip el salla fln diodu ;D[signature][hline]Dal ruzagari affetsede kirilmistir birkere; Kirmizi baslikli kizin buyuk annesi eski kasarlardan, ayrica barbie de actionman e verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 eheh ben uyudum uyandım cıktım dolastım ama hala kendime gelemedim acıkcası :) tadı da damağımda kaldı vala :) da dün harbiden kendimi aşmışım yani bi düşündümde.. hepside homoid e denk gelmiş yalnız, ilk olarak homoid in etrafında koşarak yarım daire çizerkene mermi yağmuruna tuttum, canını iyi yakmış olsam gerek :P ikinci olarak üst katta köşeden bakmadan silahı uzatarak 2 el sıktım, içerden bi ses: "oyuncu oyun dışı" eheh :) son olarak da 50 metreden nokta atışım, tam da poposundan :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 nası koştuysam bacaklar hala ağrıyo benim..:)[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 aynı şekilde abi alkol de tesir etmedi hala acıoo[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 antremansızlar için en az 1 hafta, na-hamlar iiçinse en az 3-4 gün diyorum. o kadar paintball'dan sonra bacaklarımdaki ağrılar 2 günde geçti diye gelen olursa alnından öpücem kendisini :)[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 sabahdan beri paticiğe ne zaman konacak resimler diye bakıyorum yeni akıl ettim eskılere bakmayı ayrı topic acılmıycakmıydı bunun için neyse buldum en sonunda beklediğimden daha eğlenceliydi tek derdim dizlerim ve belim arasındaki tum kaslarımın tas gıbı olmasından dolayı yuruyememem.bu kadar ham mı olur bı ınsan. adım atamıyorum. bu arada silahından vurdum senı dıyerek benı afallatan arkadasa slmlar.orda senı boya manyağı yapmak vardı ama insafa geldik. unutamıyacağım sahne üçüncülük maçının 2. setinde teke tek kaldığımız arkadaşla(adını hatırlıyamıyorum kusura bakmasın)çatışmamız.maskem buğu yaptı.ben arkadaşı görmeye çalışırken birden uzerimden bır sey ucarak geçti.o sıra yedık boyaları.çok iyiydi. :tebrikz: bir diğeride saldır savun oyununda savunmadakı son arkadasın hali kusura bakmasın cok komıktı.cok guldum.yerınde olmak ıstemezdım.savunmada baslamıstım.iyiki once vurulmusum. tekrar emeği gecen herkese çok teşekkür ederim. bence malum kişi hakkında yazı yazmayalım.değmez diye dusunuyorum.baslangıcta kotu diyaloglar gecti.artık olmasın.hepimiz cok eğlendik.boyle devam edelim. 4.turnuvayı sabırsızlıkla beklıyorum umarım bacaklarım o gune kadar duzelır.yürüyemiyorum. uykuda tutmadı.sabah işe gidecem bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 vala kondisyonluydum biraz, bende bişi kalmadı şimdi :) pazar paintsign a gidince bi cd rica ediyorum oğuz abicim, ardından bende upload a kasarım iyi olur, tabi o zamana kadar zegna bey upload ederse de olur :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 pazar ben yokum biliyosun ama cd'in hazır olacak Aegean. yaf bu arada cidden geçti mi bacaklarındaki ağrılar ? geçtiyse baya fitmişin sen, alnından öpmek farz oldu :))[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P Paintball maniaX! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 geçti vala :) kaykay yapıyorum(xtreme channeldaki skateboard olayı yani) ondan bacaklar özellikle iyi durumda benim, sürekli eğil kalk zıpla merdivenlerden uç fln :P bundan sonra bolca görüşürüz zaten takım olayını iyice kafaya koydum, görüştüğümüz zaman öpersin :P[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane See the jungle when it's wet with rains Just remember till your home again You belong to me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Kondisyon kasıp antrenman yapanların ağrıları geçer ben ilk paintball oynadığım günü hatırlıyorum 3-4 gün hiç geçmemişti ağrılarım ama bunu 1-2 günde atlattım[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Choko bızım başımız kel mi? Biz yetim miyiz?[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 sımdı cok cok alakasız bısıyle atlıcam konusmaya ama olsun atlıyorum yakın bı zamnda ank bulusması var mı??[signature][hline]sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. (madcat saolsun:) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 o zor daha yeni toplandık birde tatile gitme durumları var hatta çoğumuz tatilde[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar