Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3. Geleneksel Paticik Ankara Paintball Turnuvası // 6 Temmuz'da ortalığı yıktık

Aegean

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar, bir başka turnuvayı da sonuçlandırdık. Çok manyak ötesi oldu. 20 kişiydik ancak bonec efendi oyunlara katılmamakta ısrar etti. Sayımız 19 a düştü, bi de dreamer arkadaşımız 2 gibi ayrıldı, o yüzden 4 kişi kalan takımlara diğer 2 takımdan birer takviye fln ekledik, herkes fazlasıyla doydu paintball'a :) Sonuçları yazacağım şimdi, daha sonradan ilk mesaja editle daha detaylı turnuva sonuçlarına ekleriz buraya. Buyrun sonuçlar:

Şampiyon: Geyik
-skyly
-Aegean
-Miraç
-splinter
-Zegna

İkinci: 2 Easy 4 Us
-homoid
-sanerixx
-Kaya
-choko
-Laorx

Üçüncü: Oğuz Amca'nın Melekleri
-prodigy
-dreamer
-Angelfire
-bravecik
-dilawer

Sonuncu: Takım
-Serpant
-Sin
-scarab
-Can

''Takım'' isimli takımı, biraz da soner abiye(serpant) güvenerekten 4 kişi yapmıştık ama ilk maça eksik adamla cıkınca biraz zorlandılar sanırsam, kusura bakmazlar umarım. Valla çok şahaneydi ama ben öldüm bittim, sizde burdan devam edin artık :)

Unutamadığım sahne: kim hatırlamıyorum ama biri siperi yıkmıştı süferdi ehehe :)

[Bu mesaj Aegean tarafından 06 Temmuz 2005 23:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yok böyle bişey yalnız, duş aldım hala kirliyim :) eh tabi her tarafım simsiyahtı o da bi gerçekte, manisa tarzanı gibi oynarsak olucaıda oydu yani :P[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
See the jungle when it's wet with rains
Just remember till your home again
You belong to me
Sosyal ağlarda paylaş

Evet arkadaslar toplam 12 set paintball macerasindan sonra eve gelmis. Oncelikli olarak arkadasimin evine gidicektim film fln izlicektik ama yedek kiyafet getirmedigim icin sahadaki kirin %20 lik kismini toplayip arkadasin evine gittigim icin eve almadi bende mecburen eve gelmis durumdayim. dusumu yaptim bornoz ile duuroyrum minimum enerji sarfiyati.

Herkese tesekkurler hersey muthisti.
Silahlar boyalar hakemler ouz abi kofteler sampanya sahadan cama gelen boya. Normal performans in ustune cikmis markerlar 50 metreden kicimdan vuruldum vuran arkadasada ayrica tebrikler :)

Kazasiz belasiz atlaktik.
Paramizla rezilde olmadik valla ouz abi sampanyamiza kadar patlatti be daha ne yapsin adam.
Tekrar tesekkurler 4. icin geri sayim baslasin 6 ay sonra icin ben 1-2 gun kendimi topliyamam heralde...

Bu arada takim isini ciddi dusunen arkadaslari pazar gunu paintsign a bekliyoruz. Hem biz kendi aramizda konusuruz hemde psx takim uyeleriyle tanisma firsatiniz olur hepsi super insanlar. Bir antremanlarini izlersiniz ondan sonra karar verirsiniz sahsen ben bir antremanda karar verdim cunku :D
Sosyal ağlarda paylaş

Evt normalde en fazla 3 kisi aldigim arka koltugu paticik torpili yaparak 3 degil 4 degil tam 5 kisi aldik. Nasil sigdilar ben anlamadim. Ama cezalarini cektiler gordugum her cukur kasis gibi seyden gecerek arka koltukta iyice dolandilar birbirlerine.

Arabadan inerken dugum gibi olmustu cozulmeleri zaman aldi biraz :D
Sosyal ağlarda paylaş

eheh hakkaten herşeyiyle cok güzel oldu bi de counluk gittikten sonra sampanya patlattı 1inci ve ikinciler cok sekil olduk :P markerlar da gayet iyiydi seni 50 metreden vuran bendim homoid :) hani cok boburlenmek istemiyorum belki biraz da baldı bilmiyorum ama tam da nişan aldıım gibi 50 metreden koydum nokta atışını :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
You belong to me
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

Bugün cidden yıktık ortalığı. 20 pati (-1-1) yaklaşık 9 saat boyunca boyatopuna doyduk, güldük, eğlendik.

Kısaca turnuvayı özetleyecek olursak, 4 takıma bölünen patiler diğer tüm takımlarla 3'erden toplam 9'ar maç yaptı. Bu maçların sonucunda sıralama şu şekilde idi:

1. Geyik 770 puan
2. 2Easy4Us 640 puan
3. Takım 450 puan
4. Oğuz Abi'nin Melekleri 200 puan
(rezil etti beni keratalar)

Akabinde en az puanlı iki takımın Üçüncülük mücadelesinde gülen taraf Oğuz Abi'nin Melekleri oldu.

En yüksek puanlı 2 takım olan Geyik ve 2Easy4Us'ın karşılaştığı final mücadelesinde ise çekişmeli maçlar sonunda Geyik şampiyonluğunu ilan etti.

Turnuva maçları bitiminde ise benim de savunan tarafa katılmamla 19 kişi keyifli bir Saldır-Savun oyunu oynadık. Dalga dalga gelen saldırıları son dakikalara kadar başarı ile savuşturan savunanlar, son dakikalardaki intahar saldırılarına daha fazla dayanamayarak, sürenin bitimine 1 dakika kala son üyesinin de boyatopu manyaa yapılması ile kalesini teslim etti :)

Ankara'lı patilerin böyle keyifli bir şekilde bir araya gelmesinde organizasyonu üstlenen sevgili Aegean'a burdan tekrar teşekkür ediyoruz ve günün fotoromanına geçiyoruz efem:

Saat 10:30'dan itibaren patiler sahada toplanmaya başladılar. 12:00 civarı takımlar hazır, turnuva başlamak üzereydi:

Turnuva öncesi oyun ile alakalı brifing aldı patiler:

Ve işte takımlar:

Geyik

Oğuz Abi'nin Melekleri

2Easy4Us (bi tek yatarken yakalım bu takımın fotosunu nası ikinci oldular anlamadım valla hehe)

Takım

Veee oyunlar başladı

Turnuva ilk dakikadan itibaren çetin çatışmalara sahne oldu

Maç aralarında Dead Man Zone'da....

Saha dışında da hamaklarda ve minderlerde yorgunluk attı patiler

Patilerin sıcaktı, maç arasıydı demeden mütemadiyen tıkınıyor olmaları da ayrı bi olaydı tabii :)

Bu arada da çoşkulu seyirci topluluğunu da unutmamak lazım. Şükrü Saraçoğlu'na çevirdiler vallahi tesisi:

Üçüncülük ve final maçları pro-sahada yapıldı. Bu maçlar seyir zevki yüksek, müthiş mücadelelere sahne oldu:

Turnuva bitiminde şampiyonlar şampanya bilem patlattı:

Ve akabinde mini bir after party-kokteyl tadında günün geyikleri yapıldı

Son olarak hatıra fotoğrafımız:

Tüm paintballcu patilere burdan selam eder, bir sonraki atraksiyonda görüşmek üzere sevgilerimi sunarım :)[signature][hline]Eski OguzAmca'yim ben ! Zamaninda gaza gelip almistik OguzAmca'yi ama 5 sene sonra dönüp bakıyorum ki olmamis. Oh be kendimi buldum thanx pati :P

Paintball maniaX!

Sosyal ağlarda paylaş

abi sondan bir onceki fotoda hafif alien tadinda cikmisim soyle kafatasi ince uzun fln tobeee. :D

Bilmeyenler icin fotografin ortasindaki pis adam gobeginde pembe boya olan.

Son fotoda kotu cikmis ya simdi baktimda ilkleri normal demekki 9 saatlik maratondan sonra boyle oluyor kafatasim fln degisiyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm Ankaralı patilerden özür dilerim. Son anda gelişen ailevi problemlerden ötürü katılamadığım bir etkinlik oldu. Bu Cuma Ankara'ya doğru yola çıkıyorum. Kızılay meydanında birer birer dövünüz beni hakkınızdır.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

abi o değilde 3. lük maçlarından birinde angelfire o şişme şeylerden birinin arkasındayken o zımbırtıya bi boya topu carpınca verdiği "Patladı lan bu!" tepkisi öldürdü beni :)[signature][hline]Fly the ocean in a silver plane
You belong to me
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...