Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Ankara][cafe-bar]Locus Solus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tartismasiz tunalinin en cici yerlerinden biri...
Giriste pufuduk pufuduk minderler, koltuk/kanepe takimlari ve yastiklariyla oldukca rahat bi mekan...
Renkler desen zaten onlarda mon-ami pastel kutularindan cikmis gibi, civil civil...

Muzige gelince, gun icinde belli saatlere kadar, genelde local-ambient tarzi , hafif , minimal seyler caliyorlar.
hergun icin ayri hazirlanan bi playlistle, anti-populer ayaklarinda kulak tirmalamadan takiliyor kafalarina gore...
Fekat aksam saatleri yaklastigi vakit, yamulmuyorsam pazartesi ve pazar gunleri haric, hergun, belli bi dj veya grup geliyor. Adamina gore, new wave, bazi bazi synthe pop, emo, punk, post punk, house, deep house, 70s&80s, daha bi oldies, blues ve alternatif olmak uzere genis bi secenekle millete hitap ediyorlar.
Tabi muzik turlerini aklima geldigince karisik yazdim, onlar benim gibi karistirmiyorlar tabi, o gun icin ozel program oluyor genelde, gayette eglenceli oluyor.

Mekana gelince;
Adres: Bestekar Sok. No:60
Kavaklıdere/ Ankara
Telefon : (312) 468 67 88

Daha bi tarif edeyim, tunusdaki buyuk isbankasinin caprazindaki petrol istasyonun hemen ustu/yani...[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Mesaj tarihi:
holey ankaraya geldiimden berin duyduum en düzgün kafe ikinci dönem bi gelim bi param olsun direk ordaım arka oda tarzı biyer gibin geldi tabe fransızca elektronik falan çalıodu ora ama hoşuma gitti saol kha[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki:
Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin.
Bu kadar.
Mesaj tarihi:
Bastan belirteyim, oyle cokta "uber" mekan degil, ama eglenceliktir yani, aksam programlari ve mutfagida ortalamanin baya ustundedir.

Cogu yere tercih edilebilecek bi yerdir, ama daha iyi yerler varmi? evet var...
Aklima geldikce yazicam artik buraya, gerci biraz uzak kaldim ankaradan, unutuyorum sokaklari vesaire, biraz da degisiyor tabi sehir, ama olsun.

Hatta kalin... :-P[signature][hline]The Clash Of Honor Calls To Stand When Others fall
Mesaj tarihi:
oraya gay bar deriz genelde ben hiç sevmiyorum açıkcası..
Tunalıda bi biziz bir de borsa iyidir fikrimce.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish MannerDefence Officer
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

• 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
evet gerçekten süper bi yer , test edildi onaylandı :p
edit:buradan da anlayacağınız üzere ankaradayım eheh [signature][hline]böö

[Bu mesaj kingpin tarafından 05 Temmuz 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
masalara dikkat derim : ) ortası boş

oraya kola koyup aşa bardak atan tipler gördüm de : ))[signature][hline] harvester
Like a thief in the night,
The wind blows so light.
It wars with my tears,
That won't dry for many years.
lylid...
Mesaj tarihi:
Gerçek bir olaydır ardaşlar. Kendimizi bir cumartesi hadi bi yerlere gidelim diye attık Tunalılara Random tapası falandı derken her yer full gene. Burayı keşfettik çok doluda değildi giricek gibin olduk bu arada kızlı erkekliyiz. En önden giden arkadaş bir anda çark etti. Dönün dönün diye ne olduğunu anlıyamamıştık ama sonra baktıkkine cam kenarında ve arkada herkeşler erkek dedik nolucak girelim. Sonra parmağıyla birşeyleri gösterdi. Bonus kafa bi arkadaş ile Garip pantüllü bir arkadaş... Gerisini şeediverin zira o gece bunu gören yetkililer bizi hemen aşşadaki küçük odaya almışlardı barın duvarla ayrılan kısmına gerçekten güzel geçmişti gece ama üst taraftaki gay nitemıdır nedir? Afal olduk.[signature][hline]Love is all around.
Wallaha billiha inanmıyan Atatürk Havalimanına baksın.
Mesaj tarihi:
homo tiplerde var sanırım kıvırtarak yürüyen bi kaç erkek görmüştüm ben dert değil benim ilgi alanıma girmiyor zaten lol ...[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Mesaj tarihi:
said:
kingpin, 10 Temmuz 2005 15:09 tarihinde demiş ki:
homo tiplerde var sanırım kıvırtarak yürüyen bi kaç erkek görmüştüm ben dert değil benim ilgi alanıma girmiyor zaten lol ...

auheah cidden bende dikkat ettim var bi kaç tane öyle tip.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Mesaj tarihi:
Old School'a yakın olduğu için olmasın:D...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.
Mesaj tarihi:
said:
Keyzar, 11 Temmuz 2005 08:14 tarihinde demiş ki:
Old School'a yakın olduğu için olmasın:D...

muahaue olabilir valla =][signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !
Mesaj tarihi:
Bende bir anlam veremedim???[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Mesaj tarihi:
aynen beko nedir ?[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:

bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Mesaj tarihi:
bir ara beraber gidelim uncla :P[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:

Mesaj tarihi:
Ankara'da olsam bende takılırdım peşinize de, artık tatil dönüşü:). Beko olayına hala bir açıklık getiremedik:D. Bir ara etrafı kolaçan edin, Beko bayii varmı yokmu:).[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
Sayonara no rizumu.
Mesaj tarihi:
dojorel den hayır yok hocam :p
ankara tayfası tırt benim anladığım bi bonecrusher le buluştuk bu zamana kadar.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:

Mesaj tarihi:
ayıptır söylenmez bu söz :p gezip tozmak bizim işimiz ama bandırma'da ankara'da öyle değil tabiki çünkü ortam yok nabalım anca abimle geziyorum işte.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:

• Yeni Oluştur...