xarion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 emptr vial alamıyorum hata veriyo that bag is full diye yeterli param çantamda boş yerim vesairem var özel bir bag mi istiyo bu onu anlamadım alamıyorum vial vsvsvs kafayı yicem!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 [Bu mesaj xarion tarafından 16 Temmuz 2005 16:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 orjinal servermi? alala iginç bi bug. [Bu mesaj cenx tarafından 16 Temmuz 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 evet orjinal server.. kötü oldum burda vendorla bakışıyorum 15 dakikadır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 oyundan çık bi süre bekle sonra yeniden dene, banada geçen honor reward ı bi item ı alırken bunun aynısını yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Setin patlamış, önce seti yaptır sonra tekrar dene.[signature][hline]It will scare the hell into you. Pray you're not next.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 konuyla alakasi yok ama 1-2 yerde gorunce merak ettim `sorunsal` ne demek?[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Delidumrul, 16 Temmuz 2005 20:58 tarihinde demiş ki: konuyla alakasi yok ama 1-2 yerde gorunce merak ettim `sorunsal` ne demek? sorunum var sallamayının kısaltılmışı heralde[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 GM'lere bug bildir. onlar halledene kadar baskasi alsin, sana versin.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar