Necro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Beyler kastıq noobz ca bi girdiq cz e lady_ameliax die bi eleman geldi 2 mizide yatırdı aldı ne diyeyim adam thurusla 41 lvl da birine 400 vurubilirmi yaf Deimos da cz de görünce mutlaka town çekilecekler t0p Lady_AmeliaX murtaza abi okuyosan yorumla :)
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 t0p kaç kere kaçtı elimden pot+town ezik o[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! ((eski rockncoke))
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 necrozan charı geri almak üzereyim lord dönüyo haberin olsun sen bu arada knightsa mı geçt,n
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Lady_AmeliaX cok güzel soteye yatiyor birden vurup kaciyor .. muthis güzel kaciyor dün sabaha karsi CZ humanlarda Beast keserken geldi sonra dag tepe nasil kacti :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:3x Clan:n00bz
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Knights a geçtim Sevdim clanımdan mecbur ayrılmalıydım :/ Çıkamıyodum atılmak için elimden geleni yaptım Neyse Dönelim ya onların nesi ezik kesemiosun ama :) lady amelia aya ne dicen geldi bi girdi party nin ortasına party kalmadı :D
Öne çıkan mesajlar