Necro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Beyler kastıq noobz ca bi girdiq cz e lady_ameliax die bi eleman geldi 2 mizide yatırdı aldı ne diyeyim adam thurusla 41 lvl da birine 400 vurubilirmi yaf Deimos da cz de görünce mutlaka town çekilecekler t0p Lady_AmeliaX murtaza abi okuyosan yorumla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 t0p kaç kere kaçtı elimden pot+town ezik o[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! ((eski rockncoke)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 necrozan charı geri almak üzereyim lord dönüyo haberin olsun sen bu arada knightsa mı geçt,n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Lady_AmeliaX cok güzel soteye yatiyor birden vurup kaciyor .. muthis güzel kaciyor dün sabaha karsi CZ humanlarda Beast keserken geldi sonra dag tepe nasil kacti :D[signature][hline]"Our evil is inherited from our innocence" Name:TyraeL Class:Sorcerer Level:3x Clan:n00bz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Knights a geçtim Sevdim clanımdan mecbur ayrılmalıydım :/ Çıkamıyodum atılmak için elimden geleni yaptım Neyse Dönelim ya onların nesi ezik kesemiosun ama :) lady amelia aya ne dicen geldi bi girdi party nin ortasına party kalmadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar