haydari Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 >LAZ MEHMET > >Bu olay gerçek hayatta olmuş ve basına yansımış bir olaydır. >Büyükşehir Belediyesi Kuruluşlarından KIPTAS 'ın Genel müdür >Yardımcısı Emin Batur, şantiyelerden birinde meydana gelen bir kaza >sonunda kazaya maruz kalan duvarcı ustasının yazdığı tutanak > >İş kazası tutanağına planlama hatası diye yazmıştım. Bunu yeterli >görmeyerek, ayrıntılı anlatmamı istemişsiniz. Şu anda hastanede >yatmama neden olaylar aynen aşağıda anlattığım gibi olmuştur. > >Bildiğiniz gibi ben bir duvarcı ustasıyım.İnşaatın 6. katındaki işimi >bitirdiğim zaman biraz tuğla artmıştı, yaklaşık 250 kg. kadar olduğunu >tahmin ettiğim bu tuğlaları aşağıya indirmek gerekiyordu.Aşağıya indim >bir varil buldum, ona sağlam bir ip bağladım, 6. kata çıktım..İpi bir >çıkrıktan geçirip ucunu aşağıya salladım.Tekrar aşağıya indim ve ipi >çekerek varili 6 kata çıkardım. > >İpin ucunu sağlam bir yere bağlayıp tekrar yukarı çıktım.Bütün >tuğlaları varile doldurdum.Aşağı indim, bağladığım ipin ucunu çözdüm. >İpi çözmemle birlikte birden kendimi havada buldum.Nasıl bulmayayım >ben yaklaşık 70 kiloyum. 250kg lık varil süratle aşağıya düşerken beni >yukarı çekti.Heyecan ve şaşkınlıktan ipi bırakmayı akıl edemedim.Yolun >yarısında Dolu varille çarpıştık.Sağ iki kaburgamın burada kırıldığını >sanıyorum. >Tam yukarı çıkınca 2 parmağım iple beraber çıkrığa sıkıştı.Parmaklarım >da bu sırada kırıldı. Bu esnada yere çarpan varilin dibi çıktı ve >tuğlalar etrafa saçıldı.Varil hafifleyince bu sefer ben aşağıya inmeye >varil yukarı çıkmaya başladı ve yolun yarısında yine varille >çarpıştık.Sol bacağımın kaval kemigide bu sırada kırıldı.. Can havli >ile ipi bırakmayı akıl ettim. >Başımı yukarı kaldırdığımda boş varilin süratle üzerime geldiğini gördüm. >Kafatasımında böyle çatladığını sanıyorum. >Bayılmışım, gözümü hastanede açtım. >Duvarcı Ustanız LAZ MEHMET[signature][hline]İmzam yeter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 öeh[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 komik de inanasım gelmedi pek :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 iyi sıkış yapıyorlar, helal olsun.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 değişik versiyonları var bunun , sıkış gibi.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yok artık[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yuh! hikaye okurken iyi güzel de...gerçek olacağını pek sanmıyorum.. o zamana kadar bilincini yitirmiş olması lazım :)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bu bir şehir efsanesidir:) türkiyeden çıkma birşey değildir. efsane avcıları programında mankenler ile denenmiş gayette güzel çalıştığı ispatlanmıştır[signature][hline]kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 guzel senaryo lol[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bunu bana bi arkım 1 yıl önce fln fıkra die anlatmştı. Şimdiyse gerçek bi olay olduu sölenio. Ama bana yine de bi fıkra gibi gelio.Yani bi insan bu kadarda talihsiz olmaz ki...:D[signature][hline]Apeiron... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ya adamın adı laz mehmet bir kere karadeniz fıkrası gibi bişi yapmışlar belli.Bunun temel versiyonu vardı[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bunun amarikada bir inşaatta yaşanan olay olarak okumuştum daha önce[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 imza laz mehmet olmasa ihtimal verebileceğim bi hadise. mehmet güzelses olsa mesela.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 heheh güselmiş..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 herşey oluyo..[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben kesin yaslandim . ortaokula giderken dinledigim hikayeler simdi gene anlatiliyor ve ulan bunu biliyoruz diyenlerin sayisi dikkate alanlardan daha az . *** : cheme ozel not : asansor duserken parmak ucunda durmanin ise yarayip yaramadigini irdeledikleri programi izlediysen detaylari tartismak isterim . [signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. [Bu mesaj huun tarafından 16 Temmuz 2005 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Hayat çok garip O_o[signature][hline] Ok gibi doğru olsam Yayla atarlar beni Yay gibi eğri olsam Elde tutarlar beni Doğruda aç görmedim Eğride Tok Eğri yay elde kalır Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ehue yaa nedir bu Lazların çektiği diğer insanlardan... Lazlara aptal muamelesi yapıyorsunuz ama, O aptal dediğiniz insanlar çoğu kişilerden zengin.Nası o aptallıkla zengin oluyorlarsa hayret...[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Allah şifa versin..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Gerçektir, komik : )[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar