original_oguz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ogamede oyun oynayan var mı aranızda?su an acılmıyo site.neden acılmadıgı hakkında bi bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben oyundayım ? eğer crit error veriyorsa inttemp i boşalt [Bu mesaj Ragnar tarafından 16 Temmuz 2005 13:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
original_oguz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 inttemp nedir?acılımını yazar mısın?veya ayrıntılı nasıl yapacagımı anlatsan direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 i explorer > tolls > internetoptions > temporary internet files sekmelerinden delete files yapıyoruz browserın çektiği offline file ları silmek gerekiyor bazen [Bu mesaj Ragnar tarafından 16 Temmuz 2005 13:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ogame i bırakın abi 6 ay gecemi gunduzume kattı,10 kilo aldırdı,sora hesabım hacklendi sinir krizleri geçirtti,para kaybettirdi.modlar birbirinden salak ve ilgisiz.1 ay oldu bırakalı duzene kavustu hayatım eski halime dondum çok mutluyum hiçte ozlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar