arcane Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 içinde birkaç hikaye anlatılır ya o türden adlarını bilen ? 1. si ----------- az önce starda sonunu izledim hayaletli bi evde yaşayan dilsiz bi kız ve bi gezgin vardı sonra trafik kazası yapmış gençler var kamp ateşi etrafındalar bi kız bu hikayeyi anlatıyo sonra bunların da öldüğü anlaşılıo (bunun adına bakıcam programdan umarım bulurum) 2.si -------- çoook uzun zaman önce izlemiştim bi tane hilkat garibesi gibi bi adam morgta çalışıo milletin organlarına veya vücutlarını gösterip ölümlerini anlatıodu mesela bi adama saç ekiyorlardı saçın aslında canlı bişe olduğu ortaya çıkıodu birinde ise adama bi katilin gözü takılıodu adam işlenen cinayetleri görüyodu böyle şeyler vardı[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 2. yi hatirliyorum, ama ismini hatirlamiyorum :P o adamin saclari ufak ufak solucanlardi (iyy igrenc) :D[hline]Existence is suffering, and the cause of suffering is desire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2003 1. sinin adi Campfire Tales di... Gencler basinda araba kazasi geciriyor sonra bir yerde urban legendler anlatmaya basliyorlar... Imdb adresi[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 evet Draven o film işte süperdi :) Fixxxer saolasın.[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 eheh fixxxer sayende öbür filmi de buldum.. yorum yapan adam body bags i deneyin demiş bi baktım aha bu film işte dedim[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 1-Campfire Tales 2-Body Bags[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 şimdi sıra bu filmleri bulmakta... :) hmm bulamıyorum eheheh kazaa da yok[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2003 up[hline]nukbasliklikiz, 25 Ocak 2003 18:03 tarihinde demiş ki: silin o goril i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Bulabilecegini sanmiyorum Campfire Tales in dvd releasei yok IMDB ye gore[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 ortadünyaya baktınmı?[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2003 harbi. star ı açın :)[hline]Kings Of Chaos - Tıklayın, dünyayı birlikte yönetelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 people can lick too berbatmış sadece son hikayeyi izlemiştim onun dışındakiler berbat ama son hikaye çılgın süper bişe[hline]Kings Of Chaos - Tıklayın, dünyayı birlikte yönetelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2003 anniy bende iizlediydim onun tam hemde tam sonunu, biheycanla(kızın kafası koptu orda bitti film ..) :))) gercekten acaip merak salmıstı,filmi acaip merak ediodum kaç gundur.... bugun de bakınırken campfirre tales diye bisey vardı bu ne banal $ey deyerekten kapattım..meerse o buymus haa sevgili pepelek saol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar