Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yas farkı sorunsalı

MagicGladiator

Öne çıkan mesajlar

çok da rahatlama ama...

önce kızla bi meeting ayarla...Oturup yüzyüze biraz zaman geçirin.MSN le olmaz bu işler.
Bir iki buluşma sonunda zaten olay netlik kazanır.Ya kız hakkaten hoşlanmaya devam eder ya da olay MSN aşkı olarak kalır.

Eğer olay gerçekten de ciddi bi hal alırsa yaş farkını salla gitsin.Önemli değil.Çok çalışır arayı kaparsın ...

hade bakalm...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

said:
paspatur, 15 Temmuz 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
o iş yaş

hiç de değil eğer seviyosan ve o da seni seviyorsa hiç sorun olmaz bence. Yaş nedirki önemli olan çiftlerin sevmesi...[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!

[Bu mesaj robinson tarafından 15 Temmuz 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
robinson, 15 Temmuz 2005 22:22 tarihinde demiş ki:
said:
paspatur, 15 Temmuz 2005 22:18 tarihinde demiş ki:
o iş yaş

hiç de değil eğer seviyosan ve o da seni seviyorsa hiç sorun olmaz bence. Yaş nedirki önemli olan çiftlerin sevmesi...

O iş yaş derken yaşı kastetmedim;)
yaş bence de önemli değil.Ama işin içine mesafeler girince benim kafa karışıyo.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

Gözden uzak olan gönüldende ırak olur.
yada
Benim bir arkadaş var,netten tanıştığı çocukla evlendi.

tipi yorumlara bakma sen..Netten ilişkiler genelde hep bu 2kalıpla adlandırılıyor.
Sonuçta ilişkiyi yaşıyan sensin.Mesafe uzak ama seviyorsan katlanıcaksın.Aslında uzak dediğimizede bakma,8saat nedirki bi gecelik yol,boş bir haftan olduğunda kalk git,kalıcak biyerlerde ayarlarsın kendine göre,hatta kız sana o konularda yardımcı olur..

Yaş sorununa gelirsek;kız bunu sorun etmiyorken senin sorun etmene gerek yok..
Her nekadar webcamle izlesenizde,sabah akşam msnde konuşsanızda en yakın zamanda buluşmaya bak,herşey çok farklı gelişebiliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...