MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 yaklasık 2 aydır msn de 21 yasında bir üniversiteli bir kızla konusuorum ve konustukca daha da konusasım gelior yasım 17 dun gece beni sevdigini söyledi ama bende onu seviyorum galiba ama söyleyemiyorum söylemek istemiyorum off yardım edin :([signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 yaşını biliyo mu[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 evet cameralar acık durumda konusuyoruz zaten..[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 "bişi olmaz" neyin yardımına ihtiyacın var? kendi kafandaki "o benden 4 yaş büyük" sorununu atmaktan başka bir şeye ihtiyacın yok bu yaş farkı yüzünden.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 sorun yapmaman lazım herşey meydandaysa. Abartı bi fark değil. hele seviyosan hiç değil. rahat ol. işleri akışına bırak bekle ve gör...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 arkadaş çevresi belki saçmalayabilir ama sen takma kafanı , yaşa ilişkini rahatça.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 içimi cok rahatlattınız sagolun ya artık rahat rahat yazabilirim ona :)[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 çok da rahatlama ama... önce kızla bi meeting ayarla...Oturup yüzyüze biraz zaman geçirin.MSN le olmaz bu işler. Bir iki buluşma sonunda zaten olay netlik kazanır.Ya kız hakkaten hoşlanmaya devam eder ya da olay MSN aşkı olarak kalır. Eğer olay gerçekten de ciddi bi hal alırsa yaş farkını salla gitsin.Önemli değil.Çok çalışır arayı kaparsın ... hade bakalm...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MagicGladiator Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 aradaki yol farkı 8 saat :D ama gidecegim en kısa zamanda[signature][hline]" benimLe oynayan ziLlilere " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 o iş yaş[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 8 saat !?! o_0 hayırlısı ne diyim. :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 gidip de dönmemek var. (kötü anlamda değil :) )[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: paspatur, 15 Temmuz 2005 22:18 tarihinde demiş ki: o iş yaş hiç de değil eğer seviyosan ve o da seni seviyorsa hiç sorun olmaz bence. Yaş nedirki önemli olan çiftlerin sevmesi...[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! [Bu mesaj robinson tarafından 15 Temmuz 2005 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 dönüpte bulmamak var[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 gidip de bulmamak da var :9[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bulup da bırakamamak var :P[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: robinson, 15 Temmuz 2005 22:22 tarihinde demiş ki: said: paspatur, 15 Temmuz 2005 22:18 tarihinde demiş ki: o iş yaş hiç de değil eğer seviyosan ve o da seni seviyorsa hiç sorun olmaz bence. Yaş nedirki önemli olan çiftlerin sevmesi... O iş yaş derken yaşı kastetmedim;) yaş bence de önemli değil.Ama işin içine mesafeler girince benim kafa karışıyo.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 mesafeler girdi mi işler zorlaşıyo , bizzat yaşadım 2 defa.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bizzat yaşadım bende ve 3 senedir yasamaya devam ediyorum[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 olmuyor öyle uzakdan ozakdan. bazen anadolu yakasinda oturan bir sevgilim olcagini bile düsünmek istemiyorum . ne uzak : ([signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Gözden uzak olan gönüldende ırak olur. Pek bağlanma derim.[signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_h_a_D_o_W Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Gözden uzak olan gönüldende ırak olur. yada Benim bir arkadaş var,netten tanıştığı çocukla evlendi. tipi yorumlara bakma sen..Netten ilişkiler genelde hep bu 2kalıpla adlandırılıyor. Sonuçta ilişkiyi yaşıyan sensin.Mesafe uzak ama seviyorsan katlanıcaksın.Aslında uzak dediğimizede bakma,8saat nedirki bi gecelik yol,boş bir haftan olduğunda kalk git,kalıcak biyerlerde ayarlarsın kendine göre,hatta kız sana o konularda yardımcı olur.. Yaş sorununa gelirsek;kız bunu sorun etmiyorken senin sorun etmene gerek yok.. Her nekadar webcamle izlesenizde,sabah akşam msnde konuşsanızda en yakın zamanda buluşmaya bak,herşey çok farklı gelişebiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 zor iş ama önemli olan zoru başarmak[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 olm sorun falan yapma dal ya amaan Wede kızma ama yani ne bılım ben bu msn den asık olma muhabbetıne hem karsıyım hemde tecrubemde war kesın patlar abı kesınlıkle bekledıın gıbı cıkmıcak bole kotumserlık yapmak ıstemem ama ole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yok be her msn muhabbeti patlamaz. :B[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar