BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Arkadaşlar uzun zamandır kafamı mesgul eden bi sorunum var. Ben birinden hoşlanıyodum bi arkadasımın doğumgününde tanısmıştık oda bendne hoşlanmıştı böle normal görüşmeye basladık falan.İnsanlar yolda görünce falan cok yakısmışlar fln diodu böle hoşumuza gidiodu:p Sonra birbirimize pek uymadığımıza karar verdik bazı acılardan. ama birbirimizden cok hoşlanıoduk istemeyerek de olsa görüşmemeye karar verdik.ben konusamiyim de numarasını sildim msnini falanda. ortak arkadaslarımızla görüşmeye devam edioruz tabi. ama onu bir aydır görmuorum. arkadaslar bend eonun resmen takıntı oldunu bilio.ama bi hata yaptım ve onunla son konusmamızda baya bi üstüne gittim biraz hakaret falan ettim belki soğurum tartısrız die. O bana uymadı. En yakın arkadası benim bu halimi gördüğü için onunla konusmus oda bilmiyorum en son knsmamızda cok kırdı demiş. ama üzgün bişekilde sölemiş bunu. Arkadası ben onu tanırım ondada sana akrsı bişiler var bence konusursunuz bidaha fln dedi. Ama ben şimdi o arkadaslada görüşmüorum ve numarasını falan bulucak biyer yok. Msn i var ama. sizce ne yapmalıyım onu geri kazanabilmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 otur konuş adam gibi derdini anlat seviosan gurur yapma:)[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü= Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 git yüzyüze konuş[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ya ama o biraz umursamaz bi insandır. umursamaz derken öle herkesin hoşlandıı şeler onu etkilemez mesela. biraz acaip bi kişilii var:p ne sölemem gerektiğini bile bilmiorum. siz onun yerinde olsanız (ben kızım bu arada.p) biri gelse size bu şekilde konussa gözünüzde küçülürmü yada ne duyarsanız yumusarsınız[signature][hline]Death is in love with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyRootS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben nette tanısmaıdm bu insanlar. normalde tanıourm. ve büyük ihtimalle bu sene bizim okula gelicek. gerçekten düzelmesini cook istiorum:([signature][hline]Death is in love with me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Lexius, 16 Temmuz 2005 13:28 tarihinde demiş ki: seviosan gurur yapma:) evet. başka söylenicek bişey yok bence. otur adam gibi konuş. msn'den değil ama. yüzyüze. [Bu mesaj Dynun tarafından 16 Temmuz 2005 13:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 teknoloji mertliği bozdu be bi kıza değer verdiğini göstermek istiyorsan yüzyüze konuşup hissettir bunu ama hala yok onun burnu benimkinden 2mm daha kalkın ses telleri daha uzun diye uymıcaksanız yapma bunu. hatta şımarayım hislerin beyaz tavşan olsun kalbin onları kovalasın dursun ... git konuş[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yaz sonu gidiyorum bulgaristana... ilgilenenlere duyrulur :-)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 e seninde alternatifin yok napayım diyosun valla msni yardırcan yada öteki kızın numarasını bulcan.yani sanırım başka bi şansın yok üzüldüm bak şimdi kız burda olsa hertürlü güzellik yapılırdıda bulgaristan biraz zorlar[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yüzyüze konuşun , içinizde birşeyler var belli , ehe sizi gidi gidi :P[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Dynun abi orada ayı kanı denen şaraplar var,bolca iç onlardan...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Şimdi öncelikle siz onun yerinde olsanız demişsin ama adamı hiç tanımadan nasıl yorum yapabiliriz ki. Adamın gözünde "aha ayağıma geldi işte, kralım" gibi bir düşünce de uyanabilir; veya "bak yahu benim için trip yapmayı, gururunu bir kenara bıraktı, demek gerçekten değer veriyor" da diyebilir. Olaya bu iki konudan bakarsak ilişki yeniden başlayabilir ama ipler adamın eline geçer; tabi bu ilişkiyi bir strateji savaşı olarak görenler için geçerli. Ha sen dersen ki "yok o öyle biri değildir.". O zaman sorunları aşarak devam eden bir ilişki olur ve güçlenir. Bu dediklerin küçük bir saplantıdan öte, gerçekten sevgiye dayanıyorsa gidip konuşman en doğrusu; ayrıca bu tür anlar için konuşma hazırlamaya lüzum yok: doğaçlama en iyisidir.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bence çağır bir şekilde ulaş ona ve konuşmak istediğin çok öenmli şeyler olduğunu söyle. Zaten sana değer veriyorsa konuşmayı kabul edecektir. Ama konuşurken gurur yapma olabildiğince alttan almaya bak. Eğer seviyorsan dayanmalısın.[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 herseyi anlat yuzune: ne dusunuosan soyle işte.oncesi icin de hata yaptıgı kabul et bikere.erkekler kızların hatalarını kabul etmesini pek bi seviyor kanımca..saka bi yana durust ol sen yeter, olursa olur olmazsa olmaz..[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: TeadoR, 16 Temmuz 2005 13:34 tarihinde demiş ki: benimki de seninkine benzer ama bizim diyalog sorumuz var sen en azindan yakinlasmissin ya ben ucuna giremiyorum uzaktan nick ine bakiyorum slm yazsam ne tur kizar die dusunuyorum buranin link ini ver yazdiklarini okuyup onla ilgili ne dusundugunu anlasin /edit: bloodyroots pardon, senin durumunla ilgili tek söleyebilceğim şey; bence herangi bi şekilde hissettiklerini söle, ztn dediğin gibi hoşlanıyosanız birbirinizden ters bi cvp verceğini sanmıyorum [Bu mesaj -Drizzt- tarafından 16 Temmuz 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar