bymad Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yine hata vermeye basladi. oyunda olan varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben 2,5 saatin toplam 15 dakikasında filan oyunda kalabildim... Sürekli hata veriyor ve girilmiyor.[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 aynı sorunu usko da ve mykoda yaşıyorum. Sinirler gerilmeye başladı bende ...[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 59 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: bymad, 16 Temmuz 2005 21:29 tarihinde demiş ki: yine hata vermeye basladi. oyunda olan varmi tüh kanka savaştada np yapamadın demi yine :D damn lag dioduq demi delirtecek sonunda zati:P hiç bi savaş lagsız geçmior[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar