Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3D Mark 2003 de rekor kırdım galiba.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şok ! Şok ! Şok !
Ünlü yazılım şirketi Urza 3d Mark ta hile yaptı !

ehe dralnunun makina seninkini tokatlar :)

lame turns upon itself[hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."
Mesaj tarihi:
9700pro ve p4 3.0 la hic kasmadan 4k küsür puan alınıyor.o/c sistemler zaten iyice çoşuyor.seninki az bile yani :)[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Mesaj tarihi:
Ekran kartın ne ?

radeon 9700 pro var 3d mark 01 skorum 18k
03 ten de 5800 civarı bi puan alıyorum 18 k : http://service.futuremark.com/compare?2k1=6248726
bu arada 2001 de dx 9 la çalışır.

[Bu mesaj Leopoldin tarafından 26 June 2003 04:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bana ekran kartının ne olduğunu söyoleyip bir de performans seçeneğinde yaparmısın bu testleri eğer bide işin yoksa 2001 kur ve onu yap onda daha iyi yorum yapabilirim.Ben 160 mhz fsb li işlemcile 18k aldım.
Birde dediğin hile nin nasıl yapıldığını biliyorum anında futuremark devredışı bırakıyor o verdiğim skorlar ünlü insanlar tarafından yapılmış öncedende tanıyodum onları sen bi ekran kartını söyleyip performans modunda yapıp kaydettirirmisin ?
Mesaj tarihi:
Onların hepsinin kendi sponorları var 3d mark 01 de herkez yarışmaya başladığından beri bu arada puan veren ilk oyun testleridir diğerleri gereksiz zaten puan almak istiyenler onları yapma çünkü diğer testler herhangir bir puan vermiyor bu arada 6x fsaa da 3000 küsür iyi puan ama bir de performansda kaç alıcan onu merak ediyorum.
+ o hileli dediğin sistemleri adamlar satıyorlar 3d mark onlar için reklam al sana bir örnek : http://www.xtwerkz.com/vapor_cooling_mach_2.htm
Xtwerkz sistemlerle güzel puanlar alıyor sonra bunları satıyor ama tabi önemli olan hava soğutma ile yapmak bir daha söylüyorum ğer 3d mark01 yaparmısın rekor kırıp kırmadığını söylüyebilirim.

[Bu mesaj Leopoldin tarafından 26 June 2003 14:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
scheize, 27 June 2003 16:50 tarihinde demiş ki:
adam paintden yaptı ya? huhuuuu kardeş sen iyimisin??[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95

lan harbiden şayze gibi adamsın be
laf atip polemiğe girmeyeceğim deyip karşidakini daha bi tahrik ediorsun girmiceksen mesaj bile atma be abicim alla alla[hline]Justin (09:56 PM) :
olm nickin ne die okunuo baal diyemem ben öle kro gibin
Behran (02:34 PM) :
bu arada baal nası okunuyo
Sam (25:85 AM) :
baal de beal de fark etmez nası okursan oku

Mesaj tarihi:
aslansın Urza beee helal olsun sana
OC Urza dicem sana bundan sonra

OC = over clockçu yanlış anlaşılmasın ahahaha !![hline]Little pigs, little pigs, let me come in! Not by the hair on your chinny chin chin? Then I'll huff, and I'll puff, and I'll blow your house in!
Wendy, darling, light of my life, I'm not going to hurt ya. You didn't let me finish my sentence, I said I'm not going to hurt ya, I'm just going to bash your brains in
J.P. "JESUS CHRIST!"
Pinhead "Not quite."
Mesaj tarihi:
abi bir kere daha güldüm daha az sonuç veriyo deyince not registered

vantec aeroflowuda herhangi bir p4 heatsinkini karta oturtup üzerine aeroflow u takabilir gayet basit yanliz 2-3 pci slot işgal eder[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95
Mesaj tarihi:
said:
UrZa, 28 June 2003 11:57 tarihinde demiş ki:
daha geleli 2 gün olup bu kadar dikkat çekenler genelde tutunamaz burada söliim.[hline]Masturbation is self improvement.

sadece yeni gelenler değil, diğer tüm üyelere de bir hatırlatma yapayım:
Paticik/pepelek forumlarında "tutunabilmek" için minimum 3 gün süre gerekmemektedir. 1 günlük, 1 yıllık tüm üyeler aklı selim laflar ettikçe aynı seviyededir. Sadece ema biraz daha fazla aynı seviyededir. ;)
Mesaj tarihi:
vantec aeroflowu vpu nun üstüne taktım nette hiç görmedinmi ?Alttan ta spolarla destek verdim agp slotu kırılmasın diye.
overclock ladıığım değerler ile 160 fsb de 18 k aldım ben .

Köşelere jpn ortaya as3 şeklinde.

[Bu mesaj Leopoldin tarafından 28 June 2003 17:25 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...