Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 En iyi ırk hangisi? Ben Seracen düşünüyorum statlarıda şöyle ayarladım. 60 con 90 dex 70 qui Nası sizce iyimi? Ayrıca templere baktım, Cetinin Yaptığı temp baya güzel gibi duruyor.Herkez olumlu bakıyor.. longbow 45 shield 42 thrust 25 stealth 37 Yapmam Gereken değişiklik varmı Template de? Malum yeni yeni patchlerle birlikte bazı dengesizlikler vardı bi ara.Scoutdada illa bi yenilik olmuştur.(olmuşmudur?) Template de oynamam gereken yerler varmı? yazarsanız sevinirim. Bu arada Irk hakkındada yardım ederseniz sevinirim.Seracen bana göre baya mantıklı geldi cunki. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ırk olarak saracen en iyisi tabiki skill olarakta stealthini rr ne gore ayarla derim ben rr5de 35 olması kafi +15 item ve rrden gelcek zaten fazlası ziyan Bide yapabiliyosan 50 bow yap derim scoutın olayı ranged dmgıdır onuda maximumda tutmaya çalış [Bu mesaj Sethlor tarafından 15 Temmuz 2005 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akbey Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Benim statlarım soyle 50 Longbow 42 Shiled 35 Stealth 17 Trust Ben bu statlardan memnunum açıkcası..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 50 LB 42 shield 35 stealth rest in weapon skill bence best spec budur...[signature][hline]Stjoseph RR10L1 Paladin (Kay Albion) Yettimgari RR4L0 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr RR7L0sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 50 4L4 Enchanter (Lancelot Hibernia) Kereste lvl 49 Animist (Lancelot Hibernia) Rosina 2L9 Vampiir (Lancelot Hibernia) Stjo 4L4 Nightshade (Lancelot Hibernia) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StJoe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 amanın akbey aynı anda msg atmışız :o) gel cafeye hadi..[signature][hline]Stjoseph RR10L1 Paladin (Kay Albion) Yettimgari RR4L0 Skald(Merlin Midgard) Teddyybearr RR7L0sorc (Kay albion) Kebap [ROFL] lvl 50 4L4 Enchanter (Lancelot Hibernia) Kereste lvl 49 Animist (Lancelot Hibernia) Rosina 2L9 Vampiir (Lancelot Hibernia) Stjo 4L4 Nightshade (Lancelot Hibernia) For Albion için!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Teşekkürler cevaplarınız için.[signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar