CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 5 saat falan oldu aralıklarla deniyorum login olmayı. Habire bu hatayı alıyorum. id şuan kullanılıyor gibilerinden. Sonra dc olmayı seçip id-şifreyi giriyorum invalid id diyor. 2 tane id var bende 2sini de denedim sonuç aynı. Belki ip ye ban atmışlardır dedim modeme restart çektim. Sonuç aynı değişen yok. Başka ne yapabilirim (oyunu bırakmaktan başka)[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 59 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
tower Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ok de 15 saniye bekle bidaha aç[signature][hline]Name: Nikmikyoq Nation: El-Morad Clan: ToweR (Co-Leader) Job: Assassin Lvl: 3x Server: Deimos Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konulur!!
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bu banada oldu. Bekle dediler bekledim olmad1.(2 saat kadar) Biraz yabanc1 forumlar1 gezdim birisinde sifreyi degistirince duzeliyor dediler onu denedim duzeldi. Sende bi dene belki duzelir :D[signature][hline]Nick : TT__ Job : Mage flame/glacier (paper mage) LvL : 3* Clan : n00bz Server : Deimos
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bana bir kere oldu. Onda da OK'i tıkladım, Alt+F4 yaptım, oyuna tekrar girdim düzeldi...[signature][hline]Nik : Lively Kılass : Paladin Kılan : The_Others Elliyz : The_Others² & The_Hunos Enpi : 25xxx Baş Düşman : CooLTanG Sörvır : Ares
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ya çok gıcık bi launcher bu. Habire hata veriyor. pff gıcık oldum[signature][hline]Name: CaNNi lvl: 59 Class: Rogue-Assassin Clan: GeneraLs Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Öne çıkan mesajlar